ΣΤΙΣ 13:30 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ! ΚΑΣΤΟΡΙΑ!.....ΞΥΠΝΑ!!!!

Posted by : Mr. Blog | 4 Οκτ 2012 | Published in

Όλοι όσοι ζούμε σ αυτόν τον τόπο, αδικούμαστε κατάφωρα! Από τους πολιτικούς (ντόπιους και άλλων περιοχών) από τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και από όλα τα
τσιράκια των κομμάτων της Ελληνικής βουλής!
Επειδή όμως ο Καστοριανός είναι ήσυχος και νομοταγής κατά νοοτροπία και από καταβολή, όλοι οι προαναφερθέντες το  εκλαμβάνουν αυτό ως αδυναμία! Ελάτε να τους στείλουμε το μήνυμα ξεκάθαρο: Δεν αντέχουμε άλλο την πλέον άδικη φορολογία και την εξόφθαλμη άδικη μεταχείριση σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας!
Κι όταν δεν αντέχει κάποιος το βαρύ φορτίο, όσο... καλό παιδί κι αν είναι, θα ξεσπαθώσει, θα θυμώσει, θα αντιδράσει! Ελάτε να τους το πούμε! Και μη δεχτούμε κανέναν απ αυτούς! ΚΑΝΕΝΑΝ! ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΩΝ! ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ! ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ Η ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟ ΜΑΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!" ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ!

ΣΤΙΣ 13:30 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ! ΚΑΣΤΟΡΙΑ!.....ΞΥΠΝΑ!!!!