Συλλαλητήριο:Αυτή η φωτογραφία, δείχνει αυτόν που μας νίκησε!

Posted by : Mr. Blog | 4 Οκτ 2012 | Published in


Ο κύριος της φωτογραφίας, (έκανε γυμναστικό περίπατο την στιγμή που οι υπόλοιποι φώναζαν "δεν πάει άλλο για την τιμή του πετρελαίου) είναι ο νικητής του παρακράτους και των λαμογιών της πολιτικής εναντίον μας. Εναντίον του πληττόμενου Ελληνικού λαού, εναντίον της Καστοριάς και των πολιτών της.Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Ο κύριος αυτός, αντιπροσωπεύει όλους τους αδιάφορους και πονηρούς συμπατριώτες μας. Όλους εκείνους που σήμερα είπαν: Ε! και τι θα γίνει αν πάω? Εννοώντας: ας τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα...
Όλοι εσείς που είχατε σοβαρότερο θέμα να ασχοληθείτε από το να φωνάξετε και να δείξετε ότι έχουμε δίκιο και ότι δεν θα δεχτούμε άλλο την κατάφωρη αδικία, δείτε που οδηγείτε εσάς, εμάς τα παιδιά σας και τα παιδιά μας:


Η φωτογραφία είναι από ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω από το εμπορικό στην λεωφόρο των κύκνων.Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο είναι φυλακισμένος ο ιδιοκτήτης που έχει αφήσει το σημείωμα στο παρπρίζ του αυτοκινήτου του, αλλά αυτή η εικόνα έρχεται από το μέλλον να μας αφυπνίσει! Η Καστοριά (όχι στο σύνολο της) ακόμη κοιμάται..

σε λιγο φωτορεπορταζ από το Συλλαλητήριο...