ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς: Ευχαριστούμε

Posted by : Αιρετικός | 29 Ιουν 2012 | Published in


Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Καστοριάς και ο βουλευτής Διαμαντόπουλος Ευάγγελος προσωπικά, ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της Καστοριάς, που πίστεψε στην ελπίδα, και μας τίμησε με την ψήφο του, δίνοντας μας τη δεύτερη βουλευτική έδρα, ως αποτέλεσμα ενός υψηλού εκλογικού ποσοστού το οποίο πέρα από αισιοδοξία και ελπίδα μας γεμίζει και με ευθύνη.

Η έδρα αυτή δεν ανήκει μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ αλλά πρωτίστως σε όλη την κοινωνία της Καστοριάς. Από αυτή τη θέση συνεχίζουμε πιο δυναμικά, με πείσμα τη μάχη για μία κοινωνία όρθια, για μία ζωή με αξιοπρέπεια, για ένα καλύτερο μέλλον, ειδικά για τις νέες γενιές, απέναντι στις πολιτικές που μας θέλουν σκλάβους, χωρίς δουλειά, χωρίς υγειονομική περίθαλψη και ασφάλιση, χωρίς παιδεία. Απέναντι σε πολιτικές που στέλνουν τη νέα γενιά, το πιο δημιουργικό και παραγωγικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, μετανάστες στο εξωτερικό, διαλύουν την κοινωνία, σπέρνουν το μίσος, καλλιεργώντας τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, εξευτελίζουν τη τρίτη ηλικία, υπονομεύουν την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία.

Είναι οι πολιτικές του μνημονίου τις οποίες επέβαλλαν κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και συνεχίζουν σήμερα να προωθούν με την τρικομματική νέα κυβέρνηση στη οποία δυστυχώς συμμετέχει και η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη. Οι πολιτικές αυτές είναι που οδηγούν τους συμπολίτες μας στην αυτοκτονία, στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και τους μαθητές να λιποθυμάνε στα σχολεία από την ασιτία. προς όφελος συγκεκριμένων οικονομικών κέντρων, τραπεζών και μιας ελίτ ανθρώπων, που σωρεύουν και άλλο πλούτο στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, κλεμμένο από τον δικό μας ιδρώτα. 


Σε αυτή τη μάχη που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ θέλουμε τη στήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας, χωρίς να θέτουμε διαχωριστικές γραμμές.

Δεσμευόμαστε ρητά και κατηγορηματικά ότι παλεύουμε να κάνουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, πράξεις, σήμερα από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και αύριο ως Κυβέρνηση.

Διαβεβαιώνουμε τους Καστοριανούς πολίτες ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους, παλεύοντας μαζί για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα του τόπου και των κατοίκων, για την ανάπτυξη και κυρίως για την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Παλεύουμε στη Βουλή, στους τόπους δουλειάς, στους δρόμους.

Στις δύσκολες μέρες που έρχονται δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο. Πάντα μέχρι την Νίκη!