Εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή μας κατά τη διάρκεια του εξαημέρου

Posted by : Αιρετικός | 29 Ιουν 2012 | Published in


Το προσεχές εξαήμερο (Από 29 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου)_πραγματοποιούνται οι ακόλουθες εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή μας:

Το Κέντρο Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών ¨Διέξοδος¨διοργανώνει ημερίδα με θέμα ¨Αλκοόλ και Νέοι¨ την Παρασκευή 29 Ιουνίου 19:00στο ξενοδοχείο Esperos Palace.

Η Δημοτική Κοινότητα Μεσοποταμίας πραγματοποιεί την εμποροπανήγυρη ενόψει των Πολυουχών Αγίων Απόστολών Πέτρου και Παύλου από την Παρασκευή 29 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 4 Ιουλίου, στην περιοχή <<Μπάρα Μεσοποταμίας>>
Παράλληλα με την εμποροπανήγυρη θα πραγματοποιηθούν και οι ακόλουθες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο <<Αστραπή Μεσοποταμίας>> κατά το ακόλουθο πρόγραμμα
Πέμπτη 28 Ιουνίου, ώρα 19:οο, με Εσπερινό, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Σεραφείμ, μετά αρτοκλασίας και λιτανείας συνοδεία της στρατιωτικής μπάντας.
Ώρα 21:00 : Πολιτιστικές εκδηλώσεις με την ορχήστρα του Ευάγγελου Τόλη και την συμμετοχή του χορευτικού του πολιτιστικού συλλόγου Κολοκυνθούς, στον αύλειο χώρο Γυμνασίου-Λυκείου Μεσοποταμίας
Παρασκευή 29 Ιουνίου, ώρα 8:30π.μ. : Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου
Ώρα 21:00 : Πολιτιστικές εκδηλώσεις με την ορχήστρα των Μακρίδη και Μαυρίδη , μπουζούκι Τριαντάφυλλος και την συμμετοχή του χορευτικού του συλλόγου Ευξεινής Λέσχης Μεσοποταμίας, στον αύλειο χώρο Γυμνασίου-Λυκείου Μεσοποταμίας.


Το θεατρικό εργαστήρι ¨Πλατφόρμα 9 κ΄ ¾ ¨ της Γεωργίας Παρασκευοπούλου πραγματοποιεί θεατρική παράσταση ¨Mary Poppins¨ το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου, ώρα 21:00 στο Δημοτικό Σχολείο Μεσοποταμίας.


Ο Λαογραφικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κοτυλιωτών ¨Ο Προφήτης Ηλίας¨πραγματοποιεί διήμερες εκδηλώσεις κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
Το Σάββατο 30 Ιουνίου, ώρα 21:30 : ετήσιος χορός στην πλατεία Κοτύλης.
Την Κυριακή 1 Ιουλίου : το πρωί Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παλιάς Κοτύλης.


Ο Εκπολιτιστικό Σύλλογος Κρανοχωρίου ¨Νέα Πνοή¨ πραγματοποιεί διήμερες εκδηλώσεις το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου.