ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ-ΚΑΡΑΤΖΙΟ

Posted by : Mr. Blog | 27 Ιουλ 2015 | Published in

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ-ΚΑΡΑΤΖΙΟ
Πρωταγωνιστές σε μια προσπάθεια υποβάθμισης του ρόλου και της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του ΔΣ Αλέκος Καράτζιος, με την κάλυψη του Δημάρχου Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, συνεχίζουν στον αυταρχικό κατήφορο που έχουν διαγράψει, επιχειρώντας να δώσουν χαρακτήρα διεκπεραιωτή των αποφάσεων της οικονομικής επιτροπής και των αναθέσεων του Δημάρχου, στο Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Ορεστικού.

Σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια φίμωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης, απαξιώνουν τη λειτουργία των συνεδριάσεων δηλαδή τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αφορμή για την καταγγελία αυτή υπήρξε η απαξιωτική και κατάφωρα αντιδημοκρατική στάση του Προέδρου ο οποίος αρνείται να θέσει προς συζήτηση θέματα- προτάσεις των συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης, τα οποία μάλιστα έχουμε εγκαίρως καταθέσει εγγράφως, συνοδευόμενα από τις αντίστοιχες εισηγήσεις και αφορούσαν τα ζητήματα της λειτουργίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, του κύματος προσφύγων και της μετανάστευσης προς τη χώρα μας, καθώς και της λειτουργίας του δημοτικού κατασκηνωτικού κέντρου στο Βογατσικό.

Είναι λυπηρό για μια τόσο ευρεία πλειοψηφία να εξαργυρώνει την ψήφο των συμπολιτών μας με τόσο αναχρονιστικές και προσβλητικές για τη λειτουργία του Δήμου συμπεριφορές.
Δεν θα υποκύψουμε στις λογικές της αυθαιρεσίας και θα συνεχίσουμε με κάθε μέσο να υπερασπιζόμαστε τις αξίες και το ήθος που πρέπει να χαρακτηρίζουν όσους ο λαός επέλεξε να δώσουν το παρόν στα όργανα διοίκησης.

Με εκτίμηση

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Άργους Ορεστικού

Νίκος Μακρής- Κώστας Σανάτσιος