ΤΟ GALA ΤΗΣ NAFA ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Posted by : Mr. Blog | 6 Σεπ 2014 | Published in

ΤΟ GALA ΤΗΣ NAFA ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ
Φέτος η NAFA διοργάνωσε το ετήσιο gala γούνας - επίδειξη μόδας, στις 19 Αυγούστου, και το Μουσείο Πατριωτικού Πολέμου του 1812 στην Κόκκινη Πλατεία ήταν ο χώρος για αυτή την αποκλειστική εκδήλωση στη Μόσχα.

Πάνω από 400 VIP επισκέπτες και μέσα ενημέρωσης ξεκίνησαν τη βραδυά στη ρεσεψιόν
σαμπάνιας που φιλοξένησε πολλούς celebrities και σχεδιαστές οι οποίοι έδωσαν συνεντευξεις στα ΜΜΕ. Φωτογράφοι από περιοδικά μόδας και δημοσιογράφοι εφημερίδων απολάμβαναν το λαμπερό μείγμα κοσμικών και αστέρων.

Οι επισκέπτες αργότερα μπήκανε στην κύρια αίθουσα όπου το"Visions", το θέμα της παρουσίασης του τρέχοντος έτους, άρχισε να ξετυλίγεται. "Αποχρώσεις του μεταμεσονύκτιου μπλε με αστερόσκονη" θα ήταν ένας καλός χαρακτηρισμός για την απόδοση της βραδιάς.

ΤΟ GALA ΤΗΣ NAFA ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ
Στη φωτό ο Μπάμπης Πούλιος με τους Καστοριανούς Ελεωνόρα Παπαδοπούλου και Μάκη Λαγγιώτη που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της NAFA στη Μόσχα

Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό από την Diane Benedetti, International Marketing Manager της NAFA, έγινε η παρουσίαση των Top Lot βραβείων. Η Oksana Moroz, Marketing Director της Ανατολικής Ευρώπης, κάλεσε πολλούς VIP αγοραστές στην σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο τους, κάτι που παρουσιάστηκε από τον Bobby Πούλιος, Vice President of Buyer Relations.

Αμέσως μετά, η λάμψη και ο ενθουσιασμός ανέβηκε στη σκηνή. Οι γούνινες δημιουργίες των σχεδιαστών της ρωσικής prêt-à-porter Igor Chapurin, Σεργκέι Efremov και Igor Gulyaev μαζί με διεθνούς φήμης σχεδιαστές όπως Gianfranco Ferré, Michael Kors, Guy Laroche, Dennis Basso και Farley Chatto παρέλασαν γοητεύοντας και μαγεύοντας τους παρευρισκόμενους σε αυτό το glamour fur fashion show.

Η υψηλού επιπέδου λίστα γούνινης μόδας περιελάμβανε: ego (Σαλαγιάννης), EFD Παπαδόπουλος  και Langiotti από Ελλάδα. Braschi της Ιταλίας, Abel Furs, Κάρεν Ρίτσι και DiCara του Ντουμπάι (Καρατζάς), Avenue, Prima Donna και Elena Furs της Ρωσίας.

Οι εξαιρετικές συλλογές από γούνες περιελάμβαναν Black NAFA βιζόν, η οποία αναγνωρίζεται ως η καλύτερη ποιότητα στον κόσμο των μινκ. Τα σχέδια κυμαίνονταν από κοντά σακάκια μπολερό με ασύμμετρα stroller μέχρι υπερπολυτελή αναδιπλούμενα κομμάτια ως τον αστράγαλο.

Τα NAFA βιζόν σε μαγευτικές αποχρώσεις του βιολετί, μαργαριτάρι, άσπρο, ζαφείρι, μπλε ίριδα, demi-buff  και μαόνι προτείνονται επίσης σε πολλά και ποικίλα σχήματα που ταιριάζουν με το μοντέρνο τρόπο ζωής της σύγχρονης ρωσικής γυναίκας.





Τα NAFA Silver Fox θεάθηκαν σε φυσική ομορφιά, αλλά και βαμμένα σε χρώματα τελευταία λέξη της υψηλής μόδας.

Η συλλογή της NAFA Northern wild furs εκπροσωπήθηκε από πολυτελή lynx cat, Canadian sable, fisher, raccoon, beaver, coyote and red fox. Οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από την μοναδικότητα του καθενός από τα είδη που δημιούργησαν αριστουργήματα τα οποία απέσπασαν μακρόχρονα και ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

Καθώς η εορταστική παρουσίαση έφτασε στο τέλος της, οι επισκέπτες παρέμειναν στο δέος με το μαγευτικό φινάλε της Black NAFA mink  σε ένα φόντο των γαλαξιακών αστέρων. Αυτό ήταν το όραμα για το μέλλον από τη NAFA.