Καστοριά: Μητέρα με 3 παιδιά από τη Λεύκη πέρασε στη Νοσηλευτική Ιωαννίνων (φωτο)

Posted by : Mr. Blog | 11 Σεπ 2014 | Published in


Καστοριά: Μητέρα με 3 παιδιά από τη Λεύκη πέρασε στη Νοσηλευτική Ιωαννίνων (φωτο)
Επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων 2014 από τη Λεύκη!
 Ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες τα ονόματα όλων των επιτυχόντων στις πανελλήνιες εξετάσεις και με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε πως όλοι οι υποψήφιοι από την Λεύκη πέτυχαν την είσοδο τους σε κάποιο από τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Η επιτυχία των Δημήτρη Καρατζά, Κώστα Κυριαζή και Αγνής Σιούτκου έρχεται να προστεθεί σε
μια σειρά από ανάλογες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και άλλων παιδιών από την Λεύκη και να συμβάλλει στην αύξηση του αριθμού των νέων φοιτητών και μελλοντικών επιστημόνων στο χωριό μας.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγνή Σιούτκου κατάφερε να εισαχθεί στην πρώτη της επιλογή, το ΑΤΕΙ Ηπείρου, στο τμήμα Νοσηλευτικής των Ιωαννίνων. Το επίτευγμα της Αγνής παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις και αποτελεί πραγματικά πρότυπο για όλους μας, μιας και είναι σύζυγος και μητέρα 3 ανήλικων παιδιών. Επίσης, ο  Δημήτριος Καρατζάς πέρασε στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας στην Λάρισα, ενώ ο Κώστας Κυριαζής κατάφερε την εισαγωγή του στο ιδιαίτερα απαιτητικό τμήμα της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.
Ο ΠΑΣ Λεύκης θα ήθελε να συγχαρεί θερμά όλους τους επιτυχόντες ξεχωριστά καθώς και τις οικογένειες τους για τον σκληρό αγώνα και την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν. Σαν σύλλογος θα είμαστε πάντα δίπλα σε όλους σας για να βοηθήσουμε όσο και όπως μπορούμε στην προσπάθεια κάθε νεαρού παιδιού από το χωριό μας.
Καλές σπουδές, γεμάτες δημιουργικές και ευχάριστες στιγμές, και καλή σταδιοδρομία σε όλους σας!!!