ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Posted by : Mr. Blog | 14 Φεβ 2014 | Published in

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τις επιχειρήσεις ότι το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης  πρόκειται να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «TTR» που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 16 Μαρτίου στο Βουκουρέστι, σε συνεργασία με την ΔΕΘ –HELEXPO , την Περιφέρεια Δυτικής
Μακεδονίας, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και το Γραφείο της Αν Γεν Γραμματέως ΔΟΣ & ΑΣ του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στην ανωτέρω έκθεση θα λειτουργήσουν περίπτερα-χώροι των τριών Περιφερειών, τα οποία θα στελεχωθούν και με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού ενώ το Γραφείο ΟΕΥ στο Βουκουρέστι προτίθεται να πραγματοποιήσει Β2Β συναντήσεις.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες δεν θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα συμμετοχής στα περίπτερα της ανωτέρω έκθεσης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στο τμήμα Εξωτερικού Εμπορίου του Επιμελητηρίου Καστοριάς υπεύθυνη κα Τογκαρίδου Κωνσταντίνα είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση togaridou.konstantina@kastcham.gr.


Εκ του Επιμελητηρίου




ΚΑΙ Η 2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Το Επιμελητήριο Καστοριάς στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ για τις επιχειρήσεις απευθύνει πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων παροχής έργου υλοποίησης του ανωτέρου προγράμματος για το Επιμελητήριο Καστοριάς με σκοπό τη σύναψη έργου.
Έργο: ένα ( 1 ) άτομο για την υλοποίηση του Προγράμματος Erasmus+
Απαραίτητα προσόντα:
-Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
-Εμπειρία στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων επαγγελματικής εμπειρίας καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει την πρόταση τους  και θα μπορούσε να βοηθήσει στη διατύπωση ορθής γνώμης για την καταλληλότητα τους, Τα παραπάνω προσόντα θα συνεκτιμώνται κατά την αξιολόγηση η οποία θα περιλαμβάνει  προφορική συνέντευξη και παρουσίαση του προγράμματος Erasmus+.

Υπόδειγμα της αίτησης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, HYPERLINK "http://www.kastoriachamber.gr/"http://www.kastoriachamber.gr 

Οι ενδιαφερόμενοι για το έργο θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς, ( Μητροπόλεως 60 – Καστοριά ) είτε ταχυδρομικά ( με σφραγίδα ταχυδρομείου)  μέχρι 24 Φεβρουαρίου 2014. 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επι-μελητήριο Καστοριάς τηλ.2467028981.Υπεύθυνος:κ Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ