Χ.Α.- Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΞΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ

Posted by : Mr. Blog | 14 Δεκ 2013 | Published in

Χ.Α.- Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΞΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ
Η ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ? Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ?

Συνεχίζει να αδιαφορεί για τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο και να καταπατά τον κανονισμό της Βουλής ο ανεκδιήγητος Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ. Δένδιας, ο οποίος για μια ακόμη φορά αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής επικαλούμενος τα "κοινοβουλευτικά και συνταγματικά" θέσμια.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει
στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στις 21.11.2013, δύο ερωτήσεις για θέματα που απασχολούν τη Δυτική Μακεδονία.
Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης Ζησιμόπουλος Πολύβιος κατέθεσε ερώτηση για την κλοπή των καυσόξυλων στην Κλεισούρα Καστοριάς με ευθύνη του Δήμου Καστοριάς και του Δασαρχείου, ενώ ο Βουλευτής Σερρών Ματθαιόπουλος Αρτέμης ρωτά το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. για τα πολλαπλά κρούσματα ληστειών και διαρρήξεων στα χωριά του Βοΐου Κοζάνης και στην Νέα Χαραυγή Κοζάνης.

Ο ακριβοθώρητος όμως Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ. Δένδιας καταπατώντας κάθε έννοια νομιμότητας, δημοκρατικότητας και ομαλής λειτουργίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αρνείται να μας απαντήσει διότι το Κίνημα μας κατηγορείται λέει ως "εγκληματική οργάνωση" από 4-5 ψευδομάρτυρες και με ατράνταχτα στοιχεία 10-15 φωτογραφίες αναρτημένες στο διαδίκτυο και τα χιλιάδες σφαγμένα αμνοερίφια ανά την Ελλάδα...
Δείτε εδώ την απάντηση του:

Ο Δένδιας, ο δικηγόρος των Μασόνων, ο συνήγορος των Εβραίων, ο προστάτης των λαθρομεταναστών και των λοιπών "ευπαθών" ομάδων που εγκληματούν συνεχώς κατά των Ελλήνων έχει πάρει εργολαβία τη συκοφάντηση και τη δίωξη της Χρυσής Αυγής και λαμβάνει εντολές από το ξενοκίνητο καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου να μας "λιώσει" και να μας "τελειώσει" με οποιοδήποτε τρόπο, είτε είναι αντισυνταγματικός, είτε παράνομος ή ακόμα και δολοφονικός. Οι δολοφονίες των συναγωνιστών μας Μάνου και Γιώργου σίγουρα εντάσσονται στο σχέδιο δίωξης του Κινήματος μας. Από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να μας αντιμετωπίσουν με πολιτικούς όρους και είδαν τη Χρυσή Αυγή να γιγαντώνεται, εκφράζοντας όλο και περισσότερους Έλληνες, επέλεξαν να μας φιμώσουν με άλλους τρόπους. Δεν θα τους περάσει, η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει, ότι και να κάνουν.

Γνωρίζουμε ότι ο Δένδιας είναι εμπαθής μαζί μας και δεν μας κάνει καμία εντύπωση η κατάπτυστη τακτική του να μην απαντά στις ερωτήσεις μας στο Κοινοβούλιο, νομίζει ο θλιβερός ότι με αυτό τον τρόπο μας δίνει ένα ακόμη χτύπημα. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι δεν σέβεται τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας που ο τόπος τους ρημάζει και παρακμάζει από την ανεργία, την αδιαφορία του κράτους, την εγκληματικότητα και την φτώχεια. Όταν τον ρωτάμε για τις κλοπές και τις διαρρήξεις, για τις δολοφονίες Ελλήνων από Αλβανούς κατσαπλιάδες, για τα σύνορα που είναι ξέφραγο αμπέλι και για τα ακριτικά χωριά της Δυτικής Μακεδονίας που είναι αφύλακτα και έρμαιο σε συμμορίες δολοφόνων και λαθρεμπόρων και αυτός σφυρίζει αδιάφορα, δεν εμπαίζει τη Χρυσή Αυγή (εμείς τον γνωρίζουμε πολύ καλά), εμπαίζει, υποτιμά και κοροϊδεύει τους εκατοντάδες χιλιάδες Δυτικομακεδόνες που περιμένουν μάταια ανακούφιση από αυτόν τον υπουργό και την ανίκανη Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.


Δεν είναι κακό να είσαι άχρηστος και ανίκανος... όταν όμως είσαι Υπουργός άχρηστος, ανίκανος και εμπαθείς με τους ίδιους τους πολίτες, τότε γίνεσαι επικίνδυνος και πρέπει το συντομότερο να πας σπίτι σου...