Την ημέρα διώχνουν τους Ρώσους από το εκθετήριο με τα blackout.Το βράδυ διώχνουν τις Ρωσίδες από τα μπαράκια.

Posted by : Mr. Blog | 11 Μαΐ 2013 | Published in

Είναι δυνατόν?Κι όμως είναι! Σε εβδομάδα διεθνούς εκθέσεως στην Καστοριά η νύχτα μοιάζει να έχει στρατιωτικό νόμο....Υποτίθεται ότι εκτός των άλλων η Καστοριά υπολείπεται σε υποδομή ψυχαγωγίας σε σχέση με την Αθήνα ή άλλες μεγαλουπόλεις και αντί να ισχύσει μια ψυχραιμία κατά
τη διάρκεια της περιβόητης έκθεσης, το κλίμα μοιάζει να είναι πολεμικό.

Την στιγμή που οι Ρωσίδες επισκέπτριες βρίσκονται σε μπαράκια της παραλίας και διασκεδάζουν, αστυνομικοί εισβάλουν (εντολές εκτελούν) και συλλαμβάνουν με τη διαδικασία του αυτόφωρου τους υπεύθυνους των καταστημάτων.
Ερώτηση: Αυτό γίνεται κάθε μέρα? Υπάρχει λόγος για την...ειδική σημερινή μεταχείριση?
Ερώτηση νο2:Έτσι θέλουν να μας πείσουν ότι κάνουν λάθος όσοι υποστηρίζουν ότι η έκθεση πρέπει να γίνεται μόνο στην Αθήνα?Που είναι ο σύνδεσμος? Που είναι οι πολιτικοί φανφαρόνοι που επαίρονται και φουσκώνουν σαν τους κούρκους μπρος στις κάμερες και τα μικρόφωνα στα εγκαίνια της τραγικής αυτής έκθεσης με τις ατελείωτες γκάφες των κλοπών, των ατελείωτων blackout,του ξεπουλήματος του έτσι κι αλλιώς αδιάφορου και οπισθοδρομικού γκαλά, του σκοταδισμού όσον αφορά στα θέματα που αφορούν στην εταιρία των εκθέσεων,του κτιρίου της κυριότητας και την διαχείριση τους?
Ο ΣΕΓ το χρησιμοποιεί μόνιμα σαν έναν σοβαρό λόγο:Οι επισκέπτες χρειάζονται και happenings.Εδώ ποια είναι τα happenings?Το έκτακτο event "Ήρθαν oι ένστολοι για συλλήψεις?"
Καημένη Καστοριά...