Τεράστια επιτυχία του Μάκη Βλάχου (ALFA FORCE SECURITY) η εξιχνίαση της κλοπής των γουναρικών

Posted by : Mr. Blog | 11 Μαΐ 2013 | Published in

ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟΣ  ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ

Αν δεν είχε πείσει ο αρχηγός της Καστοριανής εταιρίας φύλαξης ALFA FORCE SECURITY κ.Μάκης Βλάχος τον πελάτη του που υπέστη την κλοπή, να τοποθετήσει καταγραφικό
σύστημα video cam, ακόμη θα έψαχναν τους δράστες.

Μέρες πριν ο υπεύθυνος της εταιρίας security που έχει αναλάβει και την φύλαξη όλης της έκθεσης, πρότεινε στους εκθέτες να τοποθετήσουν συστήματα καταγραφής εικόνας στα περίπτερα τους.
Ένας από αυτούς που τον άκουσε, ήταν και παθών στη συνέχεια.Παθών αλλά δικαιωμένος για την επιλογή του.

Οι συνεργάτες της ALFA FORCE ξενύχτισαν την ημέρα της κλοπής ελέγχοντας το υλικό των videos. Όταν εντόπισαν το...ενδιαφέρον στιγμιότυπο το παρέδωσαν στην Ελληνική Αστυνομία.

Την επόμενη μέρα ο δράστης και οι συνεργάτριες του είχαν το θράσος να επισκεφθούν και πάλι την έκθεση. Τότε οι άντρες της ALFA FORCE SECURITY που βρίσκονταν σε επιφυλακή έχοντας πλήρη εικόνα των υπόπτων, τους αναγνώρισαν και τους απομόνωσαν σε ένα από τα γραφεία του συνδέσμου.Όταν ο Μάκης Βλάχος έδειξε στον δράστη το video που τον...έδινε, ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή έκανε τον ανήξερο, άπλωσε το χέρι του για χειραψία συγχαρητηρίων αυτή τη φορά στον υπεύθυνο της security.

Κλήθηκε η αστυνομία για την προσαγωγή-σύλληψη και από εκεί και πέρα φάνηκε η επίσης μεγάλης σημασίας αστραπιαία δράση του διοικητή ασφαλείας κ.Νικολάου Έξαρχου στον οποίο θα ταίριαζε απόλυτα η φράση «το πήρε προσωπικά»!

Άμεση κινητοποίηση, αξιοποίηση όλων των στοιχείων που εξήχθησαν από την ανάκριση και σύλληψη των συνεργατών που παρέλαβαν τα γουναρικά από τους δράστες και εβρίσκοντο στη Θεσσαλονίκη όπου μετέβη ο ίδιος ο κ.Έξαρχος για την γρήγορη και αποτελεσματική διεκπεραίωση της υπόθεσης.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι την στιγμή που ο Βλάχος εντόπιζε και απομάκρυνε τον δράστη από ένα περίπτερο την επομένη της κλοπής (όταν αυτός επέστρεψε άνετος στον τόπο του εγκλήματος), ο ανύποπτος εκθέτης (άσχετος με τους παθόντες) παραπονέθηκε στον αρχηγό της security επειδή του...έπαιρνε τον πελάτη!