Κopenhagenfur: Η γούνα έλαμψε στο Shanghai Fashion Week

Posted by : Mr. Blog | 30 Απρ 2013 | Published in


Το A / W Shanghai Fashion Week 2013  πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως 16 Απρ στο κέντρο μόδας και ψυχαγωγίας Xintiandi στη Σαγκάη, στην ανατολική Κίνα. Φέτος παρουσιάστηκε ως μία από τις πιο ελκυστικές εκδηλώσεις μόδας στην Ασία, και επικεντρώθηκε στις
εγχώριες μάρκες και σχεδιαστές .

Σε συνεργασία με την Kopenhagen Fur, και συγκεκριμένα το εμπορικό σήμα "La chamber miniature" που δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή James και τον αδελφό του Χονγκ, πραγματοποιήθηκε μια θαυμάσια επίδειξη μόδας στην Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης.

 Η επίδειξη προσέλκυσε πάνω από 250 άτομα, συμπεριλαμβανομένων πολλών προσωπικοτήτων και διεθνείς επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης. Η συλλογή αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα συνδιαζόμενων φυσικών υλικών,  όπως γούνα, δέρμα, μοχέρ και παραδοσιακά υλικά.Η γούνα ήταν απολύτως το πιο συναρπαστικό στοιχείο της παράστασης.

Ως ο καλύτερος προμηθευτής γούνινων υλικών στον κόσμο και το πιο διάσημο κέντρο καινοτομίας γούνας, η Kopenhagen Fur προσέλκυσε πολλούς σχεδιαστές που ενδιαφέρονται για την προσθήκη γούνας ως νέο στοιχείο του σχεδιασμού τους.

«Δεν είχα σκεφτεί να δοκιμάσω ποτέ γούνα στη δουλειά μου πριν. Μετά από την ενημέρωση  για της Kopenhagen Fur, μάθαμε πολλές δυνατότητες που η γούνα θα μπορούσε να μας δώσει. Ο Χονγκ και εγώ επισκεφθήκαμε το γραφείο της Kopenhagen Fur στο Πεκίνο , όπου είδαμε πολλά υπέροχα δείγματα. Αυτή η επίσκεψη μας ενέπνευσε να βάλουμε γούνα στις συλλογές μας », δήλωσε ο σχεδιαστής James, ιδρυτής της μάρκας"La chamber miniature".

Η συνεργασία με τη "La chamber miniature"  είχε επίσης ιδιαίτερη σημασία για της Kopenhagen Fur, σύμφωνα με τον Cui Chris, (Γενικός Διευθυντής της Kopenhagen Fur στο γραφείο του Πεκίνου).

Η "La chamber miniature" ένα εμπορικό σήμα Haute Couture που προήλθε από τη Σαγκάη, είναι φιλόδοξη και ικανή για να πάει στη Νέα Υόρκη στην Εβδομάδα Μόδας.Η  Kopenhagen Fur θα ήθελε να υποστηρίξει τα ταλέντα με φιλοδοξίες. Μετά από συνεργασία με τη "La chamber miniature",  η Kopenhagen Fur εισήγαγε άλλο έναν καυτό κόμβο της μόδας .

Με τη συνεργασία win-win, γούνας στην"La chamber miniature" ξεκίνησε ένας νέος γύρος τάσης της μόδας από την Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης. Η Kopenhagen Fur για άλλη μια φορά έδειξε την επιρροή της στη βιομηχανία της μόδας.



Κopenhagenfur