ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΙ

Posted by : Mr. Blog | 25 Φεβ 2013 | Published in

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ


  • Ανώνυμος
    Συγνώμη άλλα εμείς εδώ στην Καστοριά δεν θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιά είναι αυτή η περίφημη απόφαση του Συμβουλίου;
    Και απο ποιούς απαρτίζεται αυτό το Συμβούλιο.
    Απο Κοζανίτες που θέλουν το καλό της Καστοριάς;
    Ποιά είναι τέλως πάντων αυτή η περίφημη πρόταση
    Διατυπώστε την σας παρακαλώ αγαπητέ Συντάκτη.
    25 Φεβρουαρίου 2013 - 6:06 μ.μ.
  • Ανώνυμος
    H πρόταση του Συμβουλίου του ΤΕΙ την παρουσιάζει ο κ. Τσούνης στο video αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=fJR0WWAoxx4&feature=youtube_gdata

    Οι Κοζανίτες όπως λέτε πήραν απόφαση που προστατεύει τα συμφέροντα της Καστοριάς. Οι δικοί μας ήταν που τα κατάφεραν να μην μας πέρνουν σοβαρά πουθενά. Ούτε στο Υπουργείο, ούτε στο ΤΕΙ, ούτε στις άλλες πόλεις της περιφέρειας.
    25 Φεβρουαρίου 2013 - 6:30 μ.μ.
  • Ανώνυμος
    Σε ό,τι αφορά την Καστοριά η απόφαση του συμβουλίου του ΤΕΙ είναι: Το τμήμα Πληροφορικής να μείνει στην Καστοριά χωρίς να συγχωνευθεί με αυτά των Γρεβενών αφού εκείνα είναι διαφορετικού αντικειμένου (εκείνα είναι οικονομικου περιεχομένου). Το τμήμα Διεθνους Εμπορίου να συγχωνευθεί με το Δημοσίων Σχέσεων και να ονομαστεί Διεθνούς Εμπορίου και Επικοινωνίας. Αυτό γίνεται γιατί μόνα τους δεν μπορούν να επιβιώσουν γιατί το μεν Διεθνούς Εμπορίου έχει λιγότερους φοιτητές από τα άλλα και το μεν Δημοσίων Σχέσεων μόνο 3 μόνιμους καθηγητές. Επιπλέον, το Δημοσίων Σχέσεων δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ανεξάρτητο όσο κι αν λέει το αντίθετο ο κος Γιαννάς, γιατί η θέση του υπουργείου είναι ότι είναι αδύνατο να μείνει τμήμα καθαρά θεωρητικής κατεύθυνσης σε τεχνολογικό ίδρυμα. Οπότε η πρόταση του συμβουλίου προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να περισώσει ό,τι υπάρχει και αυτή είναι που συμφέρει την Καστοριά, γιατί μεταφορά τμημάτων από Κοζάνη σε Καστοριά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αφού είναι γνωστό ότι οι Κοζανίτες είναι πιο ισχυροί από τους Καστοριανούς. Όσα λέει ο κος Γιαννάς συμφέρουν μόνο τον ίδιο, δεν τον ενδιαφέρει η Καστοριά αλλά μόνο η προσωπική του εξουσία και είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι θέλει να διώξει το τμήμα πληροφορικής για να μείνει μόνος του στο παράρτημα για να κάνει ό,τι θέλει και αυτός είναι και ο λόγος που άφησε το τμήμα του με ελάχιστο μόνιμο προσωπικό.
    Τα τμήματα των Γρεβενών "Εφαρμογές πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία" και "Επιχειρησιακή Πληροφορική" συγχωνεύονται μεταξύ τους και μένουν στα Γρεβενά.
    25 Φεβρουαρίου 2013 - 7:54 μ.μ.