Καστοριά:Ικανοποίηση για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (ρεπορτάζ)

Posted by : Mr. Blog | 3 Σεπ 2012 | Published in

Ικανοποίηση υπάρχει στους «κόλπους» της Καστοριάς, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Ε. Π. Σ. Καστοριάς.

Δείπνο, στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, παρέθεσε προχθές (01/09/2012) η διοίκηση της Καστοριάς, μετά τον νικηφόρο αγώνα επί του Γράμμου Μαυροχωρίου με 0-2.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βρουσουκίδης

Ικανοποίηση υπάρχει στους «κόλπους» της Καστοριάς, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Ε. Π. Σ. Καστοριάς. Οι «γουναράδες δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του Γράμμου Μαυροχωρίου με σκορ 0-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο επιθετικός, Στάθης Αλεξανδρίδης, από του οποίου τα πόδια ήρθαν και τα δύο τέρματα. Ήταν συνεχώς μέσα στις φάσεις και αν και δέχθηκε κάποια σκληρά μαρκαρίσματα, το «θωρηκτό» των «καναρινιών» δεν πτοήθηκε ιδιαιτέρως.

Ωστόσο πολύ καλά λειτούργησαν όλες οι γραμμές αν και είναι νωρίς να βγουν κάποια συμπεράσματα, αλλά φαίνεται σιγά – σιγά ότι δημιουργείται κάτι καλό και δυνατό. Αξίζει να τονιστεί ότι η άμυνα, έπαιξε κύριο ρόλο για το αποτέλεσμα, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις λειτούργησε άψογα, αποσοβώντας τον κίνδυνο. Ειδικά οι Αναγνωστόπουλος, Μπαμπάκος, Μπαϊρακτάρης και Μπορόζης στάθηκαν στο ύψος τους και έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στο τερέν σε πολλές περιπτώσεις, που πήγαινε να δημιουργηθεί κίνδυνος.

Η ανωτερότητα, όμως της Καστοριάς ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό της συνάντησης, αφού επέβαλλε εξαρχής το ρυθμό που αυτή ήθελε και κυριάρχησε. Άλλωστε, οι 20 κλασσικές ευκαιρίες αποδεικνύουν την αλήθεια, ενώ η «ερυθροκίτρινη αρμάδα» δεν πτοήθηκε και από την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στο νομό κατά την διάρκεια του αγώνα.

Πάντως, ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να εκτοξευθεί, αν οι ευκαιρίες που έγιναν μετουσιωνόντουσαν σε τέρμα και σε αυτό το κομμάτι είναι που θα δουλέψει από την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα, καθώς ο προπονητής, Πασχάλης Δημητρίου είδε κάποια προβληματάκια, που πρέπει άμεσα να τα λύσει. Λίγη σημασία έχει αυτό, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας και αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι που έδωσε (προηγήθηκε φιλικό με την ΑΕ Γραμμοχωρίων Ευχαριστημένος από την προσπάθεια έμεινε ο προπονητής, Πασχάλης Δημητρίου, ο οποίος έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά είδε και κάποια επιπόλαια λάθη, που δεν του άρεσαν καθόλου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση, με δικιά της πρωτοβουλία, παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ, αλλά και στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, εδώ και καιρό, στο μαγαζί του ποδοσφαιριστή Διονύση Λίτσκα, στην περιοχή της Χλόης. Το κλίμα ήταν πάρα πολύ ευχάριστο. Άλλωστε, να μην ξεχνάμε, ότι νωρίτερα προηγήθηκαν και οι πληρωμές και όλα βαίνουν καλώς. Κεντρικό θέμα της συζήτησης δεν ήταν άλλο από το χθεσινό ματς (01/09) και γενικά για το ποδόσφαιρο, με τους περισσότερους να λένε ότι» ακόμα είναι νωρίς να κριθεί η ομάδα, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε». Είναι βέβαιο ότι λείπει η ομοιογένεια, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν το παιχνίδι του άλλου, ωστόσο όταν δεθεί η ομάδα, βεβαίως με την κατάλληλη δουλειά τότε θα δουν όλοι την πραγματική Καστοριά και θα «τρίβουν τα μάτια τους» από το ποδόσφαιρο που θα παίζει και το θέαμα που θα προσφέρει.

Δηλώσεις των προπονητών Ντίνου Γκιάτα (Γράμμου Μαυροχωρίου) και Πασχάλη Δημητρίου (Καστοριάς), μετά το παιχνίδι του κυπέλλου Γράμμου Μαυροχωρίου-Καστοριάς 0-2. (02/09/2012)

Ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές από τις ομάδες τους έμειναν οι δύο προπονητές Ντίνος Γκιάτας και Πασχάλης Δημητρίου, του Γράμμου Μαυροχωρίου και της Καστοριάς, αντίστοιχα. Κι αυτό γιατί και οι δύο ομάδες βρίσκονται, ουσιαστικά, σε στάδιο προετοιμασίας και οι παίκτες έχουν καταπονηθεί αρκετά. Παραθέτουμε, όσα δήλωσαν οι δύο τεχνικοί, μετά το τέλος του αγώνα Γράμμου Μαυροχωρίου-Καστοριάς (0-2).

ΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΑΤΑΣ (Γράμμου Μαυροχωρίου): «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να παρουσιάσουν ένα καλό θέαμα. Έμεινα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Παρά τις ελλείψεις που είχαμε, σταθήκαμε και άτυχοι στα δύο δοκάρια, αλλά και σε μία μεγάλη ευκαιρία που είχαμε, για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και θα παρουσιαστεί με καλύτερο πρόσωπο στην έναρξη του πρωταθλήματος».

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Καστοριάς): «»Ήταν το δεύτερο ματς που δώσαμε και πιστεύω ότι πήγαμε καλά σε γενικές γραμμές. Ακόμα βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα για να κερδίσουμε. Είχαμε ευκαιρίες για να ανέβει ο δείκτης του σκορ, αλλά εν τέλει πήραμε την πρόκριση και αυτό είναι που μετράει. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε και δεύτερο γκολ, απειλήσαμε ξανά, αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Θέλουμε ακόμα δουλειά για να βρούμε τα πατήματα μας, ωστόσο είμαι ευχαριστημένος από όλη την προσπάθεια».



kastoria-fc.com