Το «Keep Walking Greece» του Johnnie Walker, εμψυχώνει τους Έλληνες (video)

Posted by : Mr. Blog | 19 Φεβ 2012 | Published in




Σε στιγμές προβληματισμού όπως αυτές που διανύει σήμερα η Ελλάδα, οι άνθρωποι χρειάζονται αφορμές για να θυμούνται ότι ενώνοντας τις ελπίδες και τα όνειρά τους, το αύριο μπορεί να γίνει καλύτερο. Η ελληνική ομάδα του Johnnie Walker αποφάσισε να κάνει μια κίνηση ελπίδας και να μας καλέσει να βαδίσουμε μαζί. Το «Keep Walking Greece» μια αμιγώς ελληνική παραγωγή, έρχεται να...εμψυχώσει τους Έλληνες, φέρνοντας στο προσκήνιο τα πρόσωπα που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα δεδομένα. Εμάς!

Βασισμένη στο διάσημο τραγούδι «You'll never walk alone» που συμβολίζει την ελπίδα και μας παροτρύνει να συνεχίσουμε να περπατάμε μπροστά ενάντια στις αντίξοες συνθήκες, η πρώτη Ελληνική παραγωγή στο πλαίσιο του Keep Walking του Johnnie Walker, παρουσιάζει ανθρώπους από την Ελλάδα του σήμερα.
Ανθρώπους με ψυχή, που συγκροτούν μία κοινωνία που φαίνεται να ωριμάζει στη σκέψη ότι η ατομική και η συλλογική πρόοδος είναι έννοιες αλληλένδετες και ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον κόσμο που ζούμε.