Στο κτίριο της Αστυνομίας Καστοριάς ο δολοφόνος

Posted by : Mr. Blog | 20 Δεκ 2011 | Published in


Εδώ και αρκετή ώρα ο στυγνός δολοφόνος της νεαρής φοιτήτριας βρίσκεται στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Καστοριάς.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει
προσαχθεί στο γραφείο του ανακριτή γιατί υπάρχει κόλλημα με την ανεύρεση δικηγόρου υπεράσπισης. Ωστόσο για να ισχύει αυτό θα πρέπει να έχει παραιτηθεί ο δικηγόρος του κατ΄ομολογία δολοφόνου από την Θεσσαλονίκη.


Υπάρχει όμως και μια άλλη εκδοχή σύμφωνα με την οποία η καθυστέρηση άφιξης στο γραφείο του ανακριτή οφείλεται σε κίνηση τακτικής απο την πλευρά της αστυνομίας, η οποία προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο τρόπο και χρόνο έτσι ώστε να μη δημιουργηθούν επεισόδια από το εξαγριωμένο πλήθος.


Φίλοι, συμφοιτητές αλλά και πολίτες της Καστοριάς που δεν ήξεραν την Ανδριάνα προσωπικά, περιμένουν από το μεσημέρι έξω από το δικαστικό μέγαρο για να εκδηλώσουν το μένος τους απέναντι στον δολοφόνο - τέρας που έχει συγκλονίσει με το στυγερό και κτηνώδες έγκλημά του ολόκληρο το πανελλήνιο.




Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, πως υπάρχει σχέδιο για την μη προσαγωγή του δολοφόνου στο γραφείο του ανακριτή αλλά ο ανακριτής να πάει στα γραφεία της ασφάλειας και εκεί να διεξαχθεί η διαδικασία της ανάκρισης.