Έτσι μπράβο!

Posted by : Mr. Blog | 26 Απρ 2011 | Published in


Ακολουθεί ανάρτηση του mpetskas.blogspot.com μετά τις 2 τελευταίες σχετικές αναρτήσεις μας.Έτσι μπράβο ! επανόρθωση με συγγνώμη για ένα λάθος που πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους όσους δημοσιεύουν τοπικά νέα ,σχόλια και ...αντικειμενικές -έγκυρες ειδήσεις.

Μας ακούτε και μερικές εφημερίδες του ..δρόμου ? Γιατί μπορεί ο alphafm να κανε λάθος, ο mpetskas προς τιμήν του να ζήτησε συγγνώμη ,αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι δημοσιογραφάρες που την σοβαροφάνεια και τη μακακία του παπικού αλάθητου και της αίσθησης ότι ανήκουν σε μια αρία συνωμοταξία (μήπως και συνομωσία) φροντίζουν να μας τα τονίζουν κάπου κάπου.(Ξέρουν αυτοί και οι σπόνσορες τους) 


Άθικτες οι εγκαταστάσεις του κ.Δίτσιου.


Άθικτες οι εγκαταστάσεις του κ.Δίτσιου καθώς δεν πήρε καμία φωτιά το καινούριο του βυρσοδεψείο . 
Δυστυχώς (ευτυχώς για τον κ.Δίτσιο) η πληροφορία που αναπαράγαμε το πρωί απο το blog ALPHAFM.GR ήταν λανθασμένη.(και την διορθώσαμε πάρα πολύ γρήγορα)


Η φωτιά αφορά άλλο βυρσοδεψείο στην περιοχή του αεροδρομίου όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Απο την μεριά του blog μας η διόρθωση ήταν άμεση.
Ωστόσο οφείλουμε να ζητήσουμε. ΣΥΓΓΝΩΜΗ τόσο απο το αναγνωστικό μας κοινό όσο και απο το κ.Δίτσιο που άθελά μας και παρασυρόμενοι απο την είδηση που κυκλοφόρησε το πρωί αναφέραμε ότι ήταν δικό του το βυρσοδεψείο.

Η φωτογραφία είναι σημερινή και τραβήχτηκε πριν απο λίγο απο το oladeka.blogspot.com

Mε τιμή
Ο Μπέτσκας