Καστοριανοί μετανοείτε!

Posted by : Mr. Blog | 17 Δεκ 2010 | Published in

Καστοριανοί μετανοείτε!Ηρθε το τέλος του κόσμου! Ήρθε η δευτέρα παρουσία ! Θεομηνίες,πρωτοφανής χιονόπτωση,παγετός που όμοιο του δεν έχουμε ματαδεί!
Τέτοια τρελά άρχισαν να λένε δεξιά αριστερά οι σημερινοί δήμαρχοι και ο αγαπημένος θείος -σας γράφω στα @.......@ μου πολίτες πλέον-νομαρχούκος ο οποίος θα αποτελεί
μουσειακό είδος σε λίγες ημέρες.
Δεν φταίει ότι παρατήσανε τα πάντα και τους πάντες στο έλεος του θεού,δε φταίει το γεγονός ότι πλέον δεν τους απομένει άλλη διαχείριση εξουσίας και μαρμίτας,δε φταίει το ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο λαός τους έδειξε την πόρτα εξόδου και γιαυτό τώρα δείχνουν το πραγματικό τους ιδιοτελές πρόσωπο!
Φταίει μόνο ο...θεός!
Ο θεός που μας έστειλε αυτή την πρωτοφανή κακοκαιρία!
Ρε σε ποιους τα πουλάτε αυτά?Σε ποιους νομίζετε ότι μιλάτε ,σε Αθηναίους τουρίστες που ήρθαν για τριήμερο στην Καστοριά?
 Ρε λαμόγια,πρώτη φορά επικρατούν τέτοιες συνθήκες στην Καστοριά?
Πρώτη φορά καλείσθε να αντιμετωπίσετε ανάλογες συνθήκες?
Θα σας απαντήσουμε εμείς:ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
Αφήστε τις πονηριές και προσπαθήστε να σώσετε ότι γίνεται να σωθεί από την καταρακωμένη εικόνα και υστεροφημία σας και μη συνεχίζετε να προκαλείτε τον κόσμο.Γιατί στην Καστοριά δεν βαράμε σαν τους Αθηναίους,και ο Χατζηδάκης θα μοιάζει παιδική γιορτή μπροστά σ αυτά που σας αξίζουν και προκαλείτε να πάθετε.
Λιάντσης ,Τσαμίσης,Τοτονίδης,Αντωνιάδης και ΣΙΑ σηκώστε λιγάκι τα μανίκια και αφήστε κατα μέρος πονηριές και παπαρολογίες της τελευταίας στιγμής!Η κάθε σας πράξη καταγράφεται ,και στο μέλλον σας περιμένουν τα επίχειρα τα οποία όντως θα μοιάζουν με θεομηνία!Και που είστε,ψιτ...κάποια στιγμή θα ανοίξουμε ένα πολύ ωραίο θεματάκι που αποζητά με λαιμαργία ο κόσμος αυτού του τόπου: Το πόθεν έσχες του καθενός σας.Όλοι ρωτάνε σε ποια κατάσταση μπήκε ο καθένας σας στην πολιτική και πως βγήκε? Μπήκαν και βγήκαν το ίδιο πλούσιοι?Γιατί ακούμε τρελά πράγματα....Μείνετε συντονισμένοι...