Διαστάσεις ερωτικού θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση στο Άργος Ορεστικό

Posted by : Mr. Blog | 7 Ιουν 2011 | Published in


Χαμός στο Άργος Ορεστικό! Στα πηγαδάκια της δεύτερης πόλης του νομού Καστοριάς ακούγονται απίστευτα σενάρια!
Ερωτικά τρίγωνα,πάθη εκβιασμοί και έγκλημα! Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ
Ένα από αυτά τα σενάρια που ακούσαμε και δεν μπορούμε να πιστέψουμε είναι το εξής:

Ο θύτης είναι κάτοικος Γρεβενών αλλά και Άργους Ορεστικού τον τελευταίο χρόνο, όπου είχε  νοικιάσει σπίτι  μιας παντρεμένης με δημόσιο υπάλληλο κατοίκου Άργους Ορεστικού στην οποία ανήκε το σπίτι που είχε νοικιάσει ο Γρεβενιώτης εραστής.
Το σπίτι που νοίκιασε σύμφωνα πάντα με όσα ακούγονται στους δρόμους του Άργους ήταν και η αιτία της γνωριμίας και του μετέπειτα παράνομου φλογερού ειδυλλίου.
Μάλιστα λένε ότι οι εραστές κατέστρωσαν σχέδιο για να αυξήσουν το χρόνο που θα περνούσαν μαζί και  γρήγορα έγιναν συνεργάτες στο κατάστημα της παντρεμένης.
Η συγκεκριμένη φλογερή κυρία όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα φέρεται να διατηρούσε σχέσεις και με έναν δεύτερο εραστή επίσης κάτοικο Άργους Ορεστικού.
Αυτό όμως έφτασε στα αυτιά του Γρεβενιώτη εραστή Νο1 ο οποίος οργάνωσε αντίδραση με κινηματογραφικό τρόπο και σαν αμερικάνος γκάνγκστερ πήγε στο Άργος βρήκε τον αντίζηλο εραστή και μπροστά από το δημαρχείο του Άργους(τυχαίο?) τον πυρπόλησε με μια μολότοφ μέσα στο ίδιο του το αυτοκίνητο!
Ο δράστης διέφυγε και τούτη την ώρα η αστυνομία βρίσκεται στους δρόμους επιδιώκοντας την σύλληψη του.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς με πολλαπλά εγκαύματα.
Εμείς ένα θα ρωτήσουμε,αν ο εραστής Νο 1 από τα  Γρεβενά έκανε ότι έκανε όταν έμαθε για τον εραστή Νο2, ο σύζυγος τι θα πρεπε να κάνει ?
Δεν πάμε καλά! Δεν πάμε καλά!