ΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ TWITTER Ο REMIGIO PEREIRA ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?

Posted by : Mr. Blog | 28 Ιουλ 2015 | Published in

Ενθουσιασμένος με την Ελλάδα και τους Έλληνες δηλώνει ο τενόρος- μέλος του διάσημου group The Tenors (Δείτε ΕΔΩ πληροφορίες) Remigio Pereira. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει για την εμπειρία του στην Καστοριά. Και αποκτά μεγαλύτερη αξία αυτό όταν το κάνει ένας διάσημος καλλιτέχνης που γεμίζει στάδια και music halls, που είναι
φίλος με την Celine Dion, που έχει παρουσιάσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα στη Βασίλισσα της Αγγλίας, που έχει μιλήσει για αυτόν ο Bill Clinton και που έχει κάνει εμφανίσεις στο show της Oprah Winfrey.

Ο Remi όπως τον αποκαλούν φίλοι και θαυμαστές, ανέβασε στο twitter (ως profil photo) φωτογραφία από τη συναυλία που δημοσιεύσαμε στο oladeka και ως Header ένα καρέ που δανείστηκε από τα γυρίσματα της εκπομπής - αφιέρωμα του Pavlo για το PBS. Συγκεκριμένα το καρέ που βλέπετε στην κορυφή του twitter προέρχεται από τα γυρίσματα των μεταβατικών μικρών videos που δείχνουν Καστοριά, Αθήνα και Σαντορίνη. Το πλάνο δείχνει χορευτές του πολιτιστικού συλλόγου Πενταβρύσου να χορεύουν σε θερισμένα χωράφια, έχοντας πλάτη στη δύση του ηλίου με συνοδεία τη λύρα του Λάζου Ιωαννίδη.

Remi σ΄ αγαπάμε!