“Καλώς τον και ας άργησε” (του Κοσμά Βαρσάμη)

Posted by : Mr. Blog | 15 Ιουλ 2015 | Published in

O πρωθυπουργός μετά από τέσσερα χρόνια απολύτως ακραίου “αντιμνημονιακού” αγώνα, κατάλαβε τον τελευταίο καιρό, όπως ο ίδιος είπε μετά από ανάλυση που του παρέδωσαν οικονομολόγοι, για το καθεστώς της ασύντακτης χρεωκοπίας, ότι αυτό θα ήταν όλεθρος. Αυτό 5 μήνες μετά.  Όφειλε να είναι έτοιμος και να μην παίζει την χώρα στα ζάρια. Αυτά και πολλά άλλα στην σημερινή του τηλεοπτική συνέντευξη. Καλώς τον και ας άργησε. Για τους “άλλους” βέβαια έλεγαν ευπρεπή κοσμητικά επίθετα.  Ας είναι, στην χώρα μας έτσι κι αλλιώς η δημαγωγία πάει σύννεφο και όπως λέει ο λαός “Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια”.
O πρωθυπουργός μετά από τέσσερα χρόνια απολύτως ακραίου “αντιμνημονιακού” αγώνα, κατάλαβε τον τελευταίο καιρό, όπως ο ίδιος είπε μετά από ανάλυση που του παρέδωσαν οικονομολόγοι, για το καθεστώς της ασύντακτης χρεωκοπίας, ότι αυτό θα ήταν όλεθρος. Αυτό 5 μήνες μετά.
Όφειλε να είναι έτοιμος και να μην παίζει την χώρα στα
ζάρια. Αυτά και πολλά άλλα στην σημερινή του τηλεοπτική συνέντευξη. Καλώς τον και ας άργησε. Για τους “άλλους” βέβαια έλεγαν ευπρεπή κοσμητικά επίθετα.
Ας είναι, στην χώρα μας έτσι κι αλλιώς η δημαγωγία πάει σύννεφο και όπως λέει ο λαός “Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια”.