Ο Θόδωρος Καρυπίδης νέος πρόεδρος της ΑΝΚΟ-Aντιπρόεδρος ο Σάββας Ζαμανίδης-Φωτογραφίες!

Posted by : Mr. Blog | 23 Ιουν 2015 | Published in

Ο Θόδωρος Καρυπίδης νέος πρόεδρος της ΑΝΚΟ-Aντιπρόεδρος ο Σάββας Ζαμανίδης-Φωτογραφίες
Ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος πρόεδρος της ΑΝΚΟ, με αντιπρόεδρο τον δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, μετά τη χθεσινή γενική συνέλευση,κατά τη διάρκεια της οποίας εξελέγησαν τα 11 νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και μετά από παρασκηνιακές (ως είθισται σε ανάλογες
περιπτώσεις) συζητήσεις, συμφωνήθηκε να εκλεγεί στη θέση του προέδρου της ΑΝΚΟ ο κ. Καρυπίδης, με την επίσημη διαδικασία εκλογής να λαμβάνει χώρα πιθανότατα την ερχόμενη Παρασκευή ή τη Δευτέρα.

Οι φωτογραφίες είναι του Χρήστου Μπλέτσου:Ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος πρόεδρος της ΑΝΚΟ, με αντιπρόεδρο τον δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη.


Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, μετά τη χθεσινή γενική συνέλευση,κατά τη διάρκεια της οποίας εξελέγησαν τα 11 νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και μετά από παρασκηνιακές (ως είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις) συζητήσεις, συμφωνήθηκε να εκλεγεί στη θέση του προέδρου της ΑΝΚΟ ο κ. Καρυπίδης, με την επίσημη διαδικασία εκλογής να λαμβάνει χώρα πιθανότατα την ερχόμενη Παρασκευή ή τη Δευτέρα.

Οι φωτογραφίες είναι του Χρήστου Μπλέτσου:kozanimedia