ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΗΣ WIND ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ- ΑΓΝΟΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Posted by : Mr. Blog | 13 Μαΐ 2015 | Published in

ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ
Δείτε πρώτα ΕΔΩ
Παρ ότι στο προηγούμενο άρθρο μας καταγγείλαμε με τον πιο εμπεριστατωμένο τρόπο την δυνητικά εγκληματική και παράνομη τοποθέτηση διαφημιστικών κατασκευών σε πυλώνες της Λεωφόρου των Κύκνων, όχι μόνο δεν ίδρωσε το αυτί των υπευθύνων αλλά επιδεικτικά
τοποθέτησαν την επόμενη ημέρα και άλλες τόσες κατασκευές banner στους ίδιους στύλους.

Ο νόμος βέβαια το ξεκαθαρίζει:

...ότι απαγορεύεται η διενέργεια με οποιοδήποτε τρόπο πράξεων προβολής και διαφήμισης α) σε μνημεία, αγάλματα και παραδοσιακά κτίρια, β) σε επιφάνειες τεχνικών έργων των φορέων του δημόσιου τομέα όπως σε τοίχους αντιστήριξης, γέφυρες, σήραγγες, στο κατάστρωμα των δρόμων και πεζοδρομίων καθώς και σε στύλους και τους υποσταθμούς εγκαταστάσεων κοινής ωφέλειας, γ) σε επίσημες πινακίδες δημόσιας πληροφόρησης, πινακίδες οδικής σήμανσης, στον εξοπλισμό φωτεινών σηματοδοτήσεων οδικής κυκλοφορίας, όπως σηματοδότες, στύλους ανάρτησης, συσκευές ρύθμισης καθώς και σε πινακίδες αφετηριών και στάσεων των μέσων συγκοινωνίας, δ) σε αρχαιολογικούς χώρους και παραδοσιακούς οικισμούς, καθώς και σε χώρους ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ε) κτίρια ιερών ναών κάθε θρησκείας και δόγματος καθώς και στο χώρο που τα περιβάλλει, στ) στις προσόψεις, στοές, κιγκλιδώματα, τοίχους και γενικά σε περιφράγματα ιδιωτικών κτιρίων και κτισμάτων εντός και εκτός κατοικημένων περιοχών πλην ορισμένων εξαιρέσεων.»


Σύμφωνα με πληροφορίες του oladeka ήδη έχουν σταλεί σχετικές καταγγελίες στην αστυνομία η οποία είναι αρμόδια για την τήρηση του νόμου και ετοιμάζονται και μηνύσεις από ομάδες πολιτών για το συγκεκριμένο θέμα. Ετοιμαστείτε για σεισμό.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ

Ο ΣΕΓΑΣ αντί να κάνει κάτι για το ...αγνό αθλητικό πνεύμα,  ήρθε στην Καστοριά για business! Παίρνει 5.000! ευρώ από την περιφέρεια, 5.000! ευρώ από το δήμο και άλλες 15 με 20.000 χιλιάδες ευρώ από τους αθώους πολίτες που πληρώνουν με 5 ευρώ έκαστος την συμμετοχή του! Μπίζνα κανονική και μια πόλη που παραδίδεται σε επικοινωνιακή ρύπανση με ένα άνευ προηγουμένου mega marketing (με συνεργούς τους φορείς) που αντί να πληρώνεται η Καστοριά, πληρώνει και μάλιστα αδρά! 

ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΡΕΚΛΑΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ! 

Είστε καλά εκεί στο δήμο? Το ίδιο και στην περιφέρεια! Ο κόσμος πεινάει, οι άνεργοι υποφέρουν, αφήνετε απλήρωτες εργαζόμενες και δίνετε 30 χιλιάρικα σε ΣΕΓΑΣ και WIND?
Είστε με τα καλά σας? Αντί να μαζέψετε όλους τους αθλητικούς και τους άλλους ενδιαφερόμενους συλλόγους και να διοργανώσετε κάτι δικό μας και να βάλετε τη WIND  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ WIND να πληρώσει ανταποδοτική χορηγία στους συλλόγους και την Καστοριά, την πληρώνετε κι όλας???

Δεν έχετε το θεό σας! Ετοιμαστείτε τώρα για μηνύσεις από ομάδες πολιτών για τις παρανομίες σας, φάτε και το δίκαιο κράξιμο για το ηθικό μέρος (αφού δεν έχει καμιά λογική αυτή η υποστήριξη σε βάρος της Καστοριάς) και συνεχίστε να σφυρίζετε αλαζονικά και δήθεν αδιάφορα....

Σαν πολίτης αυτής της χώρας και δημότης αυτής της πόλης ερωτώ την Αστυνομία αν είναι όντως παράνομη αυτή η διενέργεια τοποθέτησης διαφημιστικών κατασκευών στους στύλους φωτισμού της Λεοφώρου των Κύκνων και αν είναι παράνομη τι και πότε προτίθεται να πράξει για την αποκατάσταση του νόμου και την ανάλογη αντιμετώπιση των δραστών.
Πέτρος Σμιξιώτης