Γ’ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΡΩΝ Γ.Σ.ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ-Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 60-62 ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Π.Σ.Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 112-25

Posted by : Mr. Blog | 4 Μαΐ 2015 | Published in

Γ’ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΡΩΝ
Γ.Σ.ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ-Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 60-62
Ίσως την πιο σημαντική νίκη της χρονιάς, μέχρι την επόμενη, σημείωσε χτες η Αντρική ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στον Βόλο επικρατώντας της Νίκης με 60-62. Σε ένα παιχνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες καθώς η γηπεδούχοι έπαιζαν για την επιβίωσή τους
στην κατηγορία και η ΚΑΣΤΟΡΙΑ για την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο, ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη.
Οι παίκτες της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έκαναν σπουδαία εμφάνιση λόγω των ειδικών καταστάσεων του αγώνα καθώς έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουν το παιχνίδι. Με κύριο άξονα για ακόμα μια φορά την άμυνά της η ΚΑΣΤΟΡΙΑ έκανε ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο σημειώνοντας ένα 9-20. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό και με πολύ καλή διαχείριση καθώς πολλοί παίκτες είχαν φορτωθεί με φάουλ από το πρώτο δεκάλεπτο κατάφεραν δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα να πάρουν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ισχυρό κίνητρο. 
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες γιατί κατάφεραν στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς να πετύχουν μια πολύ μεγάλη νίκη.

Επόμενος αγώνας αυτήν την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς με αντίπαλο την ομάδα του Αίολου Αστακού. Περιμένουμε  όλο τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο σε ένα παιχνίδι, που θα είναι γιορτή για το μπάσκετ,  για να μπορέσει η Αντρική ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό της ταξίδι που είναι η Τρίτη θέση και η συμμετοχή της στα μπαράζ  για την άνοδο. Όλοι ,λοιπόν, στο γήπεδο για να ωθήσουμε την ομάδα μας στο δρόμο για τη Β’ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-15, 35-26, 44-46, 60-62
Διαιτητές: Τζιοπάνος, Τζιβελεκίδου 
Γ.Σ.ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ (Στρατίκης): Τζίνης 21 (4), Βασδέκης, Κατσαλής 9 (1), Τσώλης 5, Βλίτσιος 5, Κετούλας 1, Τάσος 10 (1), Τοκατλίδης 9.
Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Σούλιος): Δαραβίγκας 10 (1), Λέκκος Γ., Δίτσιος, Γυμνόπουλος 7, Τεπετίδης 16 (2), Πανταζής 2, Ντάλης 6, Τασιούδης 4, Αντωνιάδης 7, Τσαούσης, Μπασακύρος, Κόκουρας 10.





ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Π.Σ.Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 112-25
Εντυπωσιακή νίκη με «100άρα» για την ομάδα των Παμπαίδων του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, η οποία αγωνίστηκε χτες στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς και νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Α.Π.Σ.Μ.Αλέξανδρου με 112-25. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν τεράστια καθώς η ομάδα της Κοζάνης αποτελείτο κατά κύριο λόγο από αθλητές πιο μικρής ηλικίας οπότε και το παιχνίδι δεν χρήζει περισσότερης κριτικής. Πάντως οι παίκτες της Καστοριάς έπαιξαν για μια ακόμη φορά πολύ όμορφο μπάσκετ και δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν πολύ όλα τα παιδιά και να το ευχαριστηθούν. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια των αθλητών και των δύο ομάδων! 
Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ(Κανιτάκη): Μαρινέλης, Τζήμας, Παπαμόσχος, Καραβατάκης, Ντίκος, Πρεσπάρης, Κάδρας, Γουρζάνης, Γκλιάγιας, Τσιφτσής, Τσιότσης, Δαμιανού.