Οργισμένη ανακοίνωση του προέδρου του Α.Σ. Παναργειακός

Posted by : Mr. Blog | 14 Απρ 2015 | Published in

Οργισμένη ανακοίνωση του προέδρου του Α.Σ. Παναργειακός
O πρόεδρος του Παναργειακού με αφορμή την διαιτησία του ποδοσφαιρικού αγώνα ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ, που έγινε στις 8-4-2015, εκφράζει για μία ακόμη φορά τη δυσαρέσκεια του για την κατάντια τουποδοσφαίρου και κυρίως για τους ανευθυνοϋπεύθυνους που το υπηρετούν.

Αυτοί δυστυχώς είναι που έχουν διώξει και το φίλαθλο κοινό από τα γήπεδα, αλλά και τις ίδιες τις ομάδες, που χρόνο με το χρόνο όλο και πιο πολλές αποσύρονται από τα πρωταθλήματα, από την πρώτη εθνική κατηγορία μέχρι και την τελευταία στο τοπικό. Η αιτία για το κατάντημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχει τις ρίζες της στην ΕΠΟ, πλοκάμι της οποίας είναι και η ΕΠΣ Καστοριάς, αφού η Διοίκηση της όχι μόνο δεν φροντίζει να διαφυλάξει το κύρος του τοπικού ποδοσφαίρου, αλλά με την συμμετοχή της στα δρώμενα δυναμιτίζει τις προσπάθειες ομάδων, ποδοσφαιριστών και παραγόντων, αφού φαίνεται πλέον καθαρά πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, και όλα δρομολογούνται με βάσει αρρωστημένες αντιλήψεις, όπως και αυτός ο διορισμός του διαιτητή Παπαγιάννη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που μοναδικό σκοπό είχε να χαλάσει ένα πολύ καλό τοπικό ντέρμπι, όπως και έγινε.

Ο ορισμός του διαιτητή αυτού στο συγκεκριμένο παιχνίδι φυσικά και δεν ήτανε τυχαίος, σκοπό είχε να πλήξει την ομάδα του Παναργειακού, που επάξια βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και αυτό γιατί η Διοίκηση του είναι αυτή, που με κάθε μέσο μάχεται για ένα καθαρό ποδόσφαιρο μακριά από βρώμικες και υπόγειες κινήσεις. Ο συγκεκριμένος διαιτητής υπηρετεί με ευλάβεια τις εντολές αυτών που τον ορίζουν, αφού και στα τρία φετινά παιχνίδια της ομάδας μας μπόρεσε να αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις διαιτησίας και να ξεσκεπάσει το προσωπείο αυτών που τον στέλνουν στα γήπεδα. Είναι αυτοί που προκειμένου να γίνει το δικό τους διαλύουν πρωταθλήματα, αποκαρδιώνουν τους ήρωες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τους ποδοσφαιριστές, όλα αυτά τα παιδιά που παίζουν μπάλα για το γούστο τους και προβληματίζει και εμάς τις διοικήσεις για τον ρόλο ύπαρξης των σωματείων στα γήπεδα.

Η ομάδα του Παναργειακού από το παιχνίδι αυτό έφυγε με 1 κόκκινη κάρτα, με 6 κίτρινες, με έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο Νοσοκομείο Καστοριάς με ράμματα, έναν ποδοσφαιριστή της να έχει επισκεφτεί για μαγνητική το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας με σοβαρή κάκωση και άλλους 4 με κακώσεις, με 1 αποβολή παράγοντα από τον πάγκο και με πολλούς προβληματισμούς για το αν αξίζει να θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία και την ακεραιότητα των παιδιών στα χέρια του κάθε Παπαγιάννη και αυτών που είναι πάνω από αυτόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε συγχαρητήρια στην καλύτερη ομάδα του Νομού Καστοριάς τον Ηρακλή Πολυκάρπης, που είναι υπερήφανοι για την σφαγή των ποδοσφαιριστών μας, αφού ξέρουν και μάχονται σαν άντρες μέσα στο γήπεδο!!!!!!!!!!!!!! Είναι η ομάδα που μπορεί επάξια να αντιπροσωπεύσει τον Νομό μας στην Γ Εθνική κατηγορία, αν και υπολείπεται 4 βαθμών της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να έχει πάντα και κάποιον «Παπαγιάννη» διαιτητή.

Η διοίκηση του Παναργειακού, αγωνίζεται πρωτίστως για την προαγωγή του καθαρού και γνήσιου αθλητισμού στα γήπεδα και δεν έχει ως αυτοσκοπό τον πρωταθλητισμό.



panargiakosfc.gr