Γιώργος Σαββίδης: «Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμη»

Posted by : Mr. Blog | 17 Δεκ 2014 | Published in

Γιώργος Σαββίδης: «Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμη»
Σύνθημα σκληρής δουλειάς και συνέχειας της προσπάθειας μέσω της «Metrosport» από τον Γιώργο Σαββίδη
Νίκη – «οξυγόνο» στην απέλπιδα προσπάθεια που κάνει να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο της παραμονής και ένεση ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας ήταν για την Καστοριά το σπουδαίο «διπλό» στους Αμπελόκηπους. Η μεγάλη νίκη των «γουναράδων» συνδυάστηκε με το επίσημο ντεμπούτο του Γιώργου Σαββίδη ως προπονητής, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει στην «Metrosport» τη σημασία του πρώτου φετινού νικηφόρου αποτελέσματος.

«Ήταν σημαντική νίκη με δεδομένο ότι ο αντίπαλος βρίσκεται κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού, ωστόσο, δεν πετύχαμε τίποτα ακόμη. Παραμένουμε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, με χαμηλά το κεφάλι και κοιτώντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», υποστήριξε αρχικά και συνέχισε… βγάζοντας το καπέλο στους ποδοσφαιριστές:

«Η αλήθεια είναι πως είπαμε κάποια πράγματα με τα παιδιά στα αποδυτήρια, ωστόσο, τα εύσημα ανήκουν στα παιδιά που δώσανε το κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα, έπαιξε το ρόλο της και η νέα διοίκηση, με τα καινούργια μέλη που υπάρχουν, οι οποίοι υποσχέθηκαν κάποια πράγματα και αν τηρηθούν στο έπακρο θεωρώ πως όλα θα πάνε πολύ καλύτερα».

Αναφορικά με το εξίσου σημαντικό εντός έδρας ματς με τον Άρη Ακροποτάμου, ο Γιώργος Σαββίδης σημείωσε: «Είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης Ακροποτάμου έχει πολύ δυνατή ομάδα, έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Αχίλλειος Έξαρχος

metrosport.gr