Αυτοκτόνησε ο ΠΑΣ Λεύκης και έχασε την κορυφή…

Posted by : Mr. Blog | 13 Νοε 2014 | Published in

Αυτοκτόνησε ο ΠΑΣ Λεύκης και έχασε την κορυφή…
Με μια αναπάντεχα αρνητική τροπή στην εξέλιξη του αγώνα ενάντια στην ακαδημία Κρόνος, ο ΠΑΣ Λεύκης έχασε εντός έδρας με σκορ 2-3 και αποχαιρέτησε την κορυφή της κατηγορίας. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ προηγήθηκε με 2-0 δεν μπόρεσε να κρατήσει το αποτέλεσμα και έχασε την ευκαιρία, προσωρινά ελπίζουμε, να απολαμβάνει αυτός την μοναξιά της κορυφής.

Ο αγώνας είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπυ κορυφής τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και το πάθος της κερκίδας έντονο! Παρομοίως, εντός του αγωνιστικού χώρου όλοι οι παίχτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με πείσμα, δύναμη και αντοχή.

Παρά την επιφύλαξη των δυο ομάδων και την προσοχή τους στην άμυνα οι φίλαθλοι είδαν αρκετές καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν των εστιών με τον ΠΑΣ Λεύκης να κατορθώνει να ανοίγει το σκορ στο 14ο λεπτό μετά από μια φάση διαρκείας στα καρέ του Κρόνου. Το σκορ διπλασιάστηκε στην αρχή του β’ ημιχρόνου και όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά για την ομάδα μας.

Δυστυχώς όμως, μια άτυχη στιγμή και η ολισθηρότητα του τερέν δημιούργησαν ένα γκολ-δώρο από το πουθενά για την ομάδα του Κρόνου, επαναφέροντας τις ελπίδες για κάτι καλύτερο στους παίχτες του και φορτώνοντας με άγχος τους δικούς μας. Η κατάσταση χειροτέρεψε με ένα γκολ φάντασμα που μονάχα ο επόπτης Κύρκος το είδε και δυστυχώς ο πολύ κακός για μια φορά ακόμη διαιτητής Τοπαλίδης το επικύρωσε, κάνοντας ακόμα και τους παίχτες και οπαδούς του Κρόνου να αναρωτιούνται για το τι ακριβώς είχε συμβεί.

Με την αναπάντεχη ισοφάριση η ψυχολογία του Κρόνου ανέβηκε κατακόρυφα και με σύμμαχο την πολύ καλή τους φυσική κατάσταση κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο γκολ λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, έπειτα από έξοχο συνδυασμό των παιχτών τους. Παρά την πικρία της ήττας οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να συγχαρούμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Κρόνου για την αγωνιστικότητα και μαχητικότητα που επέδειξαν, και ιδιαίτερα τον ‘’δικό μας’’ Σίσκο Ανδρέα που συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη της ομάδος του.

Στα θετικά του αγώνα η παρουσία αρκετών φιλάθλων του χωριού μας στο γήπεδο και ο συνδυασμός του πάθους και της κοσμιότητας απέναντι στις αντίπαλες κερκίδες. Στα αρνητικά η ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του επόπτη Κύρκου, όχι τόσο για τα τραγικά του λάθη στην διάρκεια του αγώνα αλλά κυρίως για την προκλητική και προσβλητική του συμπεριφορά μετά την λήξη του αγώνα. Ελπίζουμε ο παρατηρητής αλλά και η επιτροπή διαιτησίας να επιληφθεί των γεγονότων και να πράξει ανάλογα, ειδάλλως σε λίγα χρόνια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα σβήσει...

http://www.pas-lefkis.gr/index.php/announcments-news/169-autoktonise-o-pas-lefkis-k-exase-tin-korifiapo kinito 6 165apo kinito 6 183apo kinito 6 185apo kinito 6 172apo kinito 6 178apo kinito 6 186apo kinito 6 197