Γάζωσε κλαμπ με καλάσνικοφ -11 τραυματίες, οι 3 σοβαρά

Posted by : Mr. Blog | 22 Νοε 2014 | Published in

Το ενδεχόμενο ο άγνωστος που γάζωσε με καλάσνικοφ κλαμπ στο Μικρολίμανο, τα ξημερώματα, να είναι ο ίδιος με εκείνον του Μεταξουργείου εξετάζουν οι αρχές.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 4.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν άγνωστος γάζωσε πιθανότατα με καλάσνικοφ θαμώνες και υπαλλήλους, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης επί της Ακτής Δελαβέρης.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν 11 άτομα, εκ των οποίωνοι τρεις σε σοβαρή κατάσταση. Επτά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο, και τέσσερις στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύονται.
Αφαντος ο δράστης, άγνωστα τα κίνητρα

Ο δράστης διέφυγε, πιθανότατα με ταξί, και αναζητείται.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από τις αρχές αν οι τραυματίες είναι υπάλληλοι ή θαμώνες, ή και τα δύο. Πληροφορίες που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για απειλή του δράστη πριν ξεκινήσει να πυροβολεί. «Τώρα θα χυθεί αίμα», φέρεται να είπε.

Τα κίνητρα του ενόπλου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τονίδιο ένοπλο που γάζωσε και σκότωσε έναν θαμώνα καφέ-μπαρ στο Μεταξουργείο, στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη.

Παρόμοιο περιστατικό, είχε σημειωθεί και σε καφενείο στον Αγιο Παντελεήμονα, όπου και εκεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό δύο άνδρες είχαν γαζώσει με 11 σφαίρες πολεμικού καλάσνικοφ τις τζαμαρίες του καταστήματος.

Πρόκειται για μέλη κυκλώματος διακίνησης και εκπόρνευσης γυναικών, εκτιμούν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που επιχειρούν να «παραδειγματίσουν» δολοφονικά εκείνους, οι οποίοι απέσπασαν από την «ιδιοκτησία» τους, γυναίκες που εκδίδονταν για λογαριασμό τους αλλά άλλαξαν «στρατόπεδο».