Αποχώρησε o Γιώργος Κεφάλας από τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς

Posted by : Mr. Blog | 30 Οκτ 2014 | Published in

Αποχώρησε o Γιώργος Κεφάλας από τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς
Άδοξο τέλος στην συνεργασία του Γιώργου Κεφάλα με τον Α.Γ.Σ Καστοριάς, καθώς η υπομονή από την πλευρά του 21χρονου αμυντικού έφτασε στα όρια της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Γιώργος Κεφάλας έφυγε κλείνοντας την πόρτα στον ιστορικό σύλλογο της Καστοριάς, καθώς το ένα ψέμα έφερνε το άλλο. Υποσχέσεις που δεν γίνονταν πράξη ποτέ, με τις οικονομικές δυσκολίες ολοένα και να αυξάνονται, καθώς τα συμφωνημένα (φαγητό, ενοίκιο σπιτιού) ήταν απλήρωτα εδώ και καιρό. ” Δεν πήγαινε άλλο, η κατάντια της ψευτιάς στο μεγαλείο της. Δεν ζητούσαμε τα απίστευτα, τα βασικά όπως είναι το φαγητό και το σπίτι για να μείνουμε. Δυο μήνες τώρα υπομονή κάναμε και το αποτέλεσμα?? Μόνο ψέμματα” δήλωσε ο Γιώργος Κεφάλας στο kastoriaevents.

Ο Γιώργος Κεφάλας αποχαιρέτησε τον φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς με ένα post στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με μια φωτογραφιά που φοράει τα χρώματα της Καστοριάς και τον τίτλο Bye Bye Kastoria.

Και δεν είναι ο μόνος…

Γιώργο, εμείς οι φίλαθλοι της πόλης σε ευχαριστούμε για όσες στιγμές μας χάρισες, καλή επιτυχία στο επόμενο στάδιο της καριέρας σου.

kastoriaevents