ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΓΑΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΣΕ ΑΓΓΕΛΗ

Posted by : Mr. Blog | 22 Σεπ 2014 | Published in

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΓΑΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΣΕ ΑΓΓΕΛΗ
Τον Δήμαρχο Καστοριάς κ.Ανέστη Αγγελή επισκέφτηκε ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ.Γιώργος Ορφανός, πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, το Σάββατο 20.09.2014. Στα πλαίσια της συνάντησης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Υπουργό κ.Γιώργο Ορφανό για θέματα του Δήμου Καστοριάς της αρμοδιότητάς του
και ζήτησε την συμβολή του στην προώθηση και επίλυση αυτών.

Ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε την συμπαράσταση και τη στήριξή του στον Δήμαρχο κ. Ανέστη Αγγελή και στα θέματα που χρήζουν προώθηση και επίλυση από το Υπουργείο.

Ο κ. Υπουργός συμμετείχε στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ με θέμα «Νίκη της Ολυμπιακής ιδέας προϋποθέτει ήττα των αναβολικών»,  με κύριο ομιλητή τον πρώην Υφυπουργό Εσωτερικών κ.Γιώργο Κατσιμπάρδη Πρόεδρο στο Δημαρχείο.

Την Ημερίδα, χαιρέτησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ.Σεραφείμ, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ.Γιώργος Ορφανός, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ.Ανέστης Αγγελής, η Βουλευτής Καστοριάς κ.Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ.Σωτήρης Αδαμόπουλος και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δυτικής Μακεδονίας κ.Νικόλαος Παναγιώτου. 


Τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις της ημερίδας παρακολούθησαν Αρχές του τόπου, εκπρόσωποι του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και του Αθλητισμού, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, γονείς και εκπαιδευτικοί.