Ο κτηνίατρος Δήμαρχος θα μας σώσει (του Δημήτρη Ιωαννίδη)

Posted by : Mr. Blog | 4 Ιουλ 2014 | Published in

Ο κτηνίατρος Δήμαρχος θα μας σώσει (του Δημήτρη Ιωαννίδη)
Τζιουράσικ Πάρκ έχει γίνει η Καστοριά μας, σύμφωνα με το διαδίκτυο, όπου εμφανίζονται, σε διάφορες αναρτήσεις, όλα τα θηρία επί της οθόνης!

Έχουμε δει φωτογραφίες από μινκ να κόβουν βόλτες οικογενειακώς στη νότια παραλία!

Σε κάποιες άλλες τα φίδια έχουν βγει στους δρόμους, αφήνοντας για λίγο το βιότοπό τους, την οργιώδη βλάστηση που κυριαρχεί παντού και οφείλεται, λέει, στην αδυναμία του δήμου να ξεχορταριάσει τον τόπο!

Ένα άλλο θέμα είναι με τις ντόπιες αρκούδες που επισκέπτονται τα χωριά μας με θράσος ανάλογο του όγκου τους! (εδώ υπάρχει μόνο φωτογραφικό υλικό αρχείου, γιατί δεν τολμούν οι τοπικοί παπαράτσι να προσεγγίσουν το θηρίο σε απόσταση κανονικού ζουμ).
Τα δε γνωστά μας αδέσποτα έχουν κάνει θορυβώδεις συμμορίες, με κατανεμημένη την ευθύνη ενόχλησης των κατοίκων ανα γειτονιά!

Κι όλες οι δημοσιεύσεις τελειώνουν με την επωδό: -Τι κάνουν οι αρμόδιοι;

Υπάρχει απάντηση στο ερώτημα, φυσικά…
Οι βασικοί αρμόδιοι για τη ζωή τους, οι πολίτες δηλαδή, έχουν βρει ήδη τη λύση στο πρόβλημα της αυθαδιάζουσας πανίδας: Έχουν εκλέξει δήμαρχο κτηνίατρο, για να παρέμβει δραστικά.

Να ευνουχίσει τ’ αρσενικά και να στειρώσει τα θηλυκά παρείσακτα ζώα και να επιφέρει τις ισορροπίες (τώρα, πώς θα επιφέρει τις ισορροπίες ανάμεσα στους εκλεγέντες συμβούλους του, είναι ένα άλλο θέμα)

Έχουμε βρει Άλφα-Άλφα λύση, δηλαδή…