ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΓΧΟΥ

Posted by : Mr. Blog | 17 Ιουλ 2014 | Published in

     
Η υπερχείλιση ενός φρεατίου της ΔΕΥΑΚ, κατέδειξε την προχειρότητα με την οποία εκτελούνται τα έργα του Δήμου Καστοριάς, λόγω της ανύπαρκτης εποπτείας από μέρους του.
      Στην κατασκευαζόμενη Λεωφόρο Κωπηλατών , κάτω από τα λύκεια, υπερχείλισε ένα φρεάτιο αποχέτευσης.
      Η ΔΕΥΑΚ που κλήθηκε από πολίτες για να αποφράξει το φρεάτιο διαπίστωσε ότι τα
υπόλοιπα φρεάτια είχαν εξαφανιστεί ως εκ θαύματος.
      Φυσικά είχαν ταφεί όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από την εκτελούμενη εργολαβία, κάτω από τα τσιμεντοστρωμένα πεζοδρόμια.
     Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως που διαφαίνεται , είναι το γεγονός ότι 300 μέτρα πιο πέρα στην άλλη εργολαβία , η οποία έχει φτάσει στο στάδιο της ασφαλτόστρωσης, ενώ υπάρχει ένα και μοναδικό φρεάτιο αποχέτευσης , δεν υπάρχει , σε όλο το μήκος των εκτελουμένων έργων, ούτε ίχνος άλλου φρεατίου αποχέτευσης.
       Κ. Δήμαρχε ως πολίτης απευθύνομαι σε εσάς , καθώς όπως φαίνεται , ο υπεύθυνος(?) αντιδήμαρχος έργων, είναι του ιδίου δόγματος με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας , ο οποίος στις εκλήσεις των δημοτών για καθαριότητα, απαντάει με το περίφημο πλέον ‘’αν εκλεγόμασταν θα καθαρίζαμε…΄΄.
      Επισκεφθείτε λοιπόν τα έργα  με τον υπεύθυνο(?) για το έργο μηχανικό του Δήμου,καθώς και με τον μηχανικό της ΔΕΥΑΚ, για να διαπιστώσετε τα όσα σας περιγράφω, αλλά το κυριότερο για να ανακαλύψετε αν υπάρχουν και άλλα θαμμένα φρεάτια και να τους υποχρεώσετε να τα αποκαλύψουν,ώστε να μην χρειαστεί στο μέλλον να καταστρέφουμε πεζοδρόμια και δρόμους για να τα βρούμε.
       Κ. Δήμαρχε είστε ακόμη στο τιμόνι του Δήμου Καστοριάς και δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ποτέ ότι ΄΄τα στερνά τιμούν τα πρώτα΄΄


Ένας Δημότης