ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΠΡΟΣΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ- ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ (ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ) ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ!

Posted by : Mr. Blog | 10 Ιουν 2014 | Published in

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΠΡΟΣΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ- ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ (ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ) ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ!
Το κείμενο εστάλη από αναγνώστη μας μέσω facebook, άρα δεν είναι ανώνυμος αλλά για ευνόητους λόγους δε πρόκειται να δημοσιοποιήσουμε περισσότερα στοιχεία:

Ζώντας επί πολλά συναπτά έτη στην Καστοριά εγώ και η οικογένεια μου λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας του πάτερα μου επισκεφτηκαμε εσπευσμένα το νοσοκομείο Καστοριάς. Κάνεις δεν περίμενε από την οικογένεια μου οτι ήταν μια απο τις σοβαρότερες λαθος επιλογές που κάναμε... αλλά δεν είχαμε και αλλη επιλογή. 

Τραγικά και μοιραία τα λάθη τόσο από το νοσηλευτικό προσωπικό όσο και από τους θεράποντες γιατρούς. Για 5 ημέρες νοσηλείας σε ένα σοβαρό περιστατικό εγκεφαλικού επεισοδίου είχαμε απίστευτες ελλείψεις και απίστευτες απροσεξίες που αν δεν ειμασταν 24/24 δίπλα στον ασθενή θα ειχε καταλήξει. Για 5 συνεχόμενες ημέρες κάνανε λάθος την δοσολογία των φάρμακων αλλά και είχαν έλλειψη μερικών ( λάθος φάρμακα για εντελώς άλλες παθήσεις σε άνθρωπο με εγκεφαλικό επεισόδιο!! ) 

Για 5 συνεχόμενες μέρες δίνανε σε άνθρωπο με εγκεφαλικό επεισόδιο ( λόγω υπέρτασης ) αλάτι στο φαγητό σε ποσοτητα που αν το έτρωγε υγιές άνθρωπος θα πάθαινε υπέρταση , για 5 συνεχομενες μερες χορηγήθηκε 1 ορος και μονο ( απλος ) ενω επρεπε να παιρνει 3 την ημερα με συνέπεια να νοσηλευτεί σε αλλο νοσοκομειο λογω αφυδάτωσης . 

Για 5 συνεχόμενες ημερες ενω η πρώτη διάγνωση ηταν εγκεφαλικό την 5η διαγνωστηκε με νοσοκομειακή λοίμωξη που προκλήθηκε εκει μέσα. Αδιαφορία. και δεν βαριέσαι ρε αδερφέ η νοοτροπία ολου του προσωπικου. 

Ενα απο τα χειροτερα νοσοκομεια της Ελλαδος και παρατημένο εντελως που στην πραγματικοτητα το καθιστά επικίνδυνο για την περίθαλψη ασθενών. Δεν το αξίζουμε αυτο.. κανείς δεν αξίζει να χάσει συγγενή του η φίλο λόγω ανικανότητας αρμοδίων. Φοβάμαι να αρρωστήσω γιατι αν γινει θα έχω την μονη επιλογη αυτη. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ και πιεστε καταστασεις για καλυτερεψη της υγειονομικής περίθαλψης. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!