Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «ΣΠΡΩΧΝΕΙ» ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΗ- ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΧΑΝΕΙ?

Posted by : Mr. Blog | 16 Μαΐ 2014 | Published in

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΜΕ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ!
ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ
Ξεκίνησε ο Αντέννα, συνεχίζει το παρασκήνιο το οποίο μάλιστα 500 χλμ μακριά υποδύεται τον πολύξερο «παίκτη» όσον αφορά στα τοπικά θέματα της Καστοριάς και χαρακτηρίζει φαβορί (!) τον Αγγελή χωρίς να παραθέτει κανένα σοβαρό στοιχείο που να εμπεριστατώνει την άποψη
αυτή.
Μιλάει για το debate του Παραρά όπου ο Αγγελής απογοήτευσε ακόμη και τους πιο φανατικούς οπαδούς του και προσπαθεί να χαρακτηρίσει τον νυν δήμαρχο Χατζησυμεωνίδη «εκνευρισμένο» ενώ στο συγκεκριμένο debate (Ο Χατζησυμεωνίδης) ήταν ο υποψήφιος ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις εξαιτίας της ψυχραιμίας του και της ατυχούς παρουσίας των άλλων και κυρίως του Αγγελή.

Μάλιστα μη έχοντας κάτι σοβαρό να παραθέσει το στρατευμένο κομματικό εργαλείο του Μαξίμου, αναφέρθηκε στην ποδηλατάδα του συνδυασμό των εν τιμων λες και μας παρουσίασαν την φωτιά του Προμηθέα! Αφήστε που η συγκεκριμένη επικοινωνιακή κίνηση ήταν αντιγραφή των ΕΝ ΔΗΜΟ!

Δώστε βάση πως έκλεισαν το φοβερό άρθρο στήριξης οι φωστήρες της Αθήνας:
«Παράλληλα, (σ.σ. ο Αγγελής ντε ο επίσημος πια υποψήφιος της ΠΟΛΑΝ-ΝΔ)  δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες, να συζητήσει με περαστικούς και να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα του συνδυασμού του.»

Υ.Γ. 1) ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ?

Υ.Γ 2) ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ... ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΛΛΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ?

Υ.Γ 3) (ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ) ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΓΓΕΛΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η KAPA RESEARCH ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ?


ΑΝΕΣΤΗ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.  ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΤΕ? ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ (ΠΟΛΑΝ-ΝΔ-) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ...ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ... 

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ, ΑΝ ΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ «ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ» ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΙΔΕΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ (ΤΟ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΣΤΡΑΤΟ, ΤΕΙ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΚΛΠ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ) ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΑΛΛΙΩΣ...ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ...