Η παρουσίαση του προγράμματος των ΕΝ.ΔΗΜΟ

Posted by : Mr. Blog | 14 Απρ 2014 | Published in

Η παρουσίαση του προγράμματος των ΕΝ.ΔΗΜΟ
Σε μία θερμή εκδήλωση με πολλούς παρευρισκόμενους, οι “Ενεργοί Δημότες Καστοριάς” παρουσίασαν χθες 13.4.2014 τα πρώτα 42 ονόματα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, με φανερή επιδίωξη το ψηφοδέλτιο να χαρακτηρίζεται από ανανέωση και όχι ανακύκλωση προσώπων, από πολυσυλλεκτικότητα και ουσιαστική συμμετοχή των υποψηφίων στην χάραξη της πολιτικής της κίνησης.

Στο επόμενο διάστημα και μέχρι την καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των ψηφοδελτίων θα γίνεται η προοδευτική παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων. Ενώ στο τέλος θα γίνει η συνολική παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ΕΝ.ΔΗΜΟ.

Στην εκδήλωση μίλησε ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Σάκης Καρανικολόπουλος και παρουσίασε τις αρχές του συνδυασμού καθώς και τα σημεία αιχμής του δημοτικού προγράμματος.

Θέλουμε να επισημάνουμε παράλληλα πως συνεχίζεται η ανοιχτή διαβούλευση για το προεκλογικό μας πρόγραμμα. Στόχος να παρουσιάσουμε ένα οραματικό, αλλά και ρεαλιστικό προεκλογικό πρόγραμμα, το οποίο θα έχει προκύψει μετά από συμμετοχή και συζήτηση με τους πολίτες.

Η Δημοτική Κίνηση “Εν. Δήμο.” διεκδικεί την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Καστοριάς για ένα διαφορετικό μοντέλο αυτοδιοίκησης, στηριγμένο στη δράση των πολιτών & των κινημάτων.

Προσκαλούμε κάθε δημότη της ευρύτερης περιοχής της Καστοριάς που διέπεται από ανιδιοτελείς προθέσεις, να ενώσει τη φωνή του με τη δική μας, για ένα καλύτερο αύριο για μας και τις επόμενες γενιές.

Δελτίο Τύπου

Οι πρώτες δηλώσεις του υποψηφίου Δημάρχου κ. Σάκη Καρανικολόπουλου