ΠΑΣ Πρέβεζας – Κάστορας 3-0 (ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ – βίντεο)

Posted by : Mr. Blog | 14 Απρ 2014 | Published in





ΠΑΣ Πρέβεζας – Κάστορας 3-0 (ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ – βίντεο)
Με 3-0 ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε του Κάστορα για την 25η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν στο πρώτο 40λεπτο, αλλά  στη συνέχεια επέβαλαν τον αγωνιστικό τους ρυθμός και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, καταχειροκροτούμενοι από όσους
βρέθηκαν στις εξέδρες και ανταποδίδοντας το χειροκρότημα.
Οι φιλοξενούμενοι «απείλησαν» την εστία του Πανούση στο 22′. Ο Τράντας σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα αιφνιδίασε τον γκολκίπερ του ΠΑΣ και την απομάκρυνε σε κόρνερ με τα πόδια. Ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» έδιωξε με δυσκολία, τόσο το σουτ του Καρνάσιου στο 37′, όσο και τη σέντρα-σουτ του Μήνου στο αμέσως επόμενο λεπτό.
Ο ΠΑΣ απάντησε με πλασέ του Σιδέρη στο 40′, το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κράτσιου, ο επιθετικός των γηπεδούχων, πήρε όμως την επαναφορά της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Ο σκόρερ, μαζί με όλη την ομάδα της Πρέβεζας αφιέρωσαν μία… πιπίλα στον προπονητή, Κώστα Αμάραντο, ο οποίος έγινε πατέρας πριν από λίγα 24ωρα.
Στο 45′ ο Νίκου πάσαρε στο Σιδέρη, το πλασέ όμως του τελευταίου, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Κάστορα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Πρέβεζα κυριάρχησε. Στο 58΄ο Μπάτσος έκανε την πάσα στο Σιδέρη, ο οποίος «νίκησε» τους αμυντικούς του Κάστορα και τον Κράτσιο και διαμόρφωσε με πλασέ το 2-0. Στο 62′ ο Σκαμνέλος με άψογη, σε εκτέλεση κάθετη μπαλιά, έβγαλε τετ-α-τετ το Σιδέρη, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων απέκρουσε την προσπάθεια του επιθετικού του ΠΑΣ. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0, όταν ο Νίκου έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Καταπόδη, ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ.
Στο 82′ ο Κράτσιος απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Σιδέρη και κράτησε το σκορ στο τελικό 3-0.
Διαιτητής: Στεφάνου (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Ράπτη-Θανασιάς (Ηπείρου)
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Αμάραντος): Πανούσης, Ζήσης, Τσιόκας (77′ Γιοβάνης), Μάρκος, Κίστης, Δήμας Χρ. (65′ Χουλιάρας), Νίκου (70′ Δαρδαμάνης), Σκαμνέλος, Μπάτσος, Καταπόδης, Σιδέρης.
ΚΑΣΤΟΡΑΣ (Ποντίκης): Κράτσιος, Μαρκόπουλος (40′ Μαντζάνας), Σαλβαρίνας, Παπαηλίας, Ιωαννίδης, Μήνος, Τράντας (49′ Τάσιος), Γκούρλιας (65′ Τραϊανός), Αντωνιάδης Γ., Καρανάσιος, Αντωνιάδης Κ..

 atpreveza.gr