ΕΠΣ Καστοριάς: Στατιστικά 24ης αγωνιστικής

Posted by : Mr. Blog | 11 Απρ 2014 | Published in

ΕΠΣ Καστοριάς: Στατιστικά 24ης αγωνιστικής
Φτωχή από πλευράς παραγωγικότητας θεωρείται η 24η αγωνιστική, καθώς σημειώθηκαν μόλις 20 γκολ, ενώ οι πέντε (5) ομάδες που δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, είναι οι : Βίτσι, Νταηλάκη, Κωσταράζι, Χιλιόδενδρο και Κορησός 

- Από τα 20 γκολ που σημειώθηκαν, τα έντεκα (11) από αυτά πέτυχαν οι γηπεδούχοι, ενώ 9 από αυτά σημειώθηκαν στο α’ ημίχρονο.

- Το σύνολο των τερμάτων που σημειώθηκαν μέχρι σήμερα έφτασε τα 622, εκ των οποίων οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα 345, έναντι 277 των φιλοξενούμενων.

- Την παραγωγικότερη επίθεση διαθέτει η ‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας με 77 γκολ, ενώ ακολουθεί η Καλλιθέα με 72 και η ΑΕ Γραμμοχωρίων με 65 γκολ. Αντίθετα, τη χειρότερη επίθεση έχει η ΑΕ Βιτσίου με μόλις 18 τέρματα και η ‘’Φλατσάτα’’ Οινόης με 23.

- Την καλύτερη άμυνα διαθέτει, επίσης, η ‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας με 19 και ακολουθούν η ΑΕ Γραμμοχωρίων με 22, ο ‘’Ηρακλής’’ Πολυκάρπης με 23 και ο Παναργειακός με 24 τέρματα.

- Η ουραγός της βαθμολογίας ‘’Φλατσάτα’’ Οινόης είναι η μοναδική ομάδα που στους αγώνες εκτός έδρας έχει ισάριθμες ήττες (11 στα 11).

- Kαμία ισοπαλία δεν σημειώθηκε στην 24η αγωνιστική, κάτι που συμβαίνει για 5η φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ συνολικά μέχρι σήμερα στους 167 αγώνες που έχουν διεξαχθεί, έχουν σημειωθεί 76 1, 32 Χ και 59 2.

- Τις περισσότερες νίκες έχει η ‘’Αστραπή’’ Μεσ/μίας (20), έναντι 18 της ΑΕ Γραμμοχωρίων, ενώ, αντίθετα, η ‘’Φλατσάτα’’ Οινόης έχει μόλις 2 νίκες.

- Το πιο γρήγορο γκολ της 24ης αγωνιστικής σημείωσε ο Ματαφτσής της Καλλιθέας στο 14′, ενώ το πιο αργοπορημένο γκολ πέτυχε ο Μαλεγκάνος, επίσης, της Καλλιθέας (90′).

-’’Δόξα’’ Αμπελοκήπων και ‘’Γράμμος’’ Μαυροχωρίου έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες (7).

- Η μοναδική ΑΗΤΤΗΤΗ ομάδα ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ είναι η ‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας (11 νίκες και 1 ισοπαλία), ενώ η ΑΕ Γραμμοχωρίων είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει παραχωρήσει βαθμό ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ στην έδρα της (11 νίκες – 1 ήττα).

- Μεγάλη μάχη και για την κατάκτηση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος. Την 1η θέση του πίνακα των σκόρερ με 26 γκολ μοιράζονται ο Χρήστος Ματαφτσής (Καλλιθέας) και ο Γρηγόρης Μήλιος (Γραμμοχωρίων).

- ΣΚΟΡ : Το ισόπαλο 2-2 εξακολουθεί είναι το… αγαπημένο αποτέλεσμα των ομάδων, φτάνοντας μέχρι σήμερα συνολικά τις 14 εμφανίσεις. Ακολουθούν το 4-0 και το 1-1 με 12, και με 10 εμφανίσεις το 2-0.

- ΑΠΟΒΟΛΕΣ : Μόλις ένας ήταν ο ποδοσφαιριστής που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην 24η αγωνιστική (Μάλλιος του Νεστορίου), με τις κόκκινες κάρτες να φτάνουν συνολικά τις 50.

- ΠΕΝΑΛΤΙ : Ένα ήταν το πέναλτι που καταλογίστηκε στην 24η αγωνιστική, το οποίο ήταν και εύστοχο (Γαλάτης των Γραμμοχωρίων). Συνολικά έχουν καταλογιστεί 38 πέναλτι, εκ των οποίων τα 28 ήταν εύστοχα.

- ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ – ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 25ης αγωνιστικής, που θα κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον φετινό πρωταθλητή.σεντρα