Η NAFA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ SKINPOLEX POLSKA

Posted by : Mr. Blog | 14 Μαΐ 2013 | Published in


ΓΟΥΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Η NAFA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ SKINPOLEX POLSKA
NAFA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει καταλήξει σε μια πολυετή συμφωνία με την Skinpolex Polska της Πολωνίας για την αγορά αποκλειστικά όλων των βιζόν  και  των silver fox που παράγονται από τις συνεργαζόμενες με την Skinpolex Polska αφετηρία
την επικείμενησεζόν πώλησης του 2014 .

Η Skinpolex Polska είναι μια νέα εταιρεία που οργανώνεται από μια μικρή, αλλά διακεκριμένη ομάδα μεγάλων Πολωνών παραγωγών γούνοδερμάτων.

Η συμφωνία αυτή εξασφαλίζει ότι θα NAFA, για άλλη μια φορά, θα αυξήσει τις συνολικές αποστολές γουνοδερμάτων κατά το 2014 και μετά, καθώς και ορίζουν σαφώς την ανάγκη για τη NAFA να έχει τρεις μεγάλες δημοπρασίες το 2014 (Φεβρουάριος, Απρίλιος και Ιούνιος), όπου, συνολικά για το έτος, ελπίζουν  να πουλήσουν  πάνω από 10 εκατομμύρια γούνες βιζόν και πολύ πιο άγρια ​​γούνα.

Όλα  αυτά αποτελούν κρίσιμους παράγοντες στη σημερινή αγορά για την προσέλκυση ακόμη περισσότερων αγοραστών και άρα μεγαλύτερη αξία για τα προϊόντα.

Ο κ.Sebastian Jansen, Διευθύνων Σύμβουλος της NAFA Ευρώπης, δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι αυτή η νέα εταιρική σχέση με τους Πολωνούς παραγωγούς της Skinpolex, θα αυξήσει σημαντικά το μερίδιό της NAFA και των πολωνικών βιζόν που πωλούνται στη διεθνή αγορά, καθώς και να μας βοηθήσουν να παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση  πελατών σε σχέση με την  Πολωνία. "

Ο κ.Michael Mengar, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της NAFA, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Jansen, συμπλήρωσε λέγοντας ότι «μαζί με τους παραγωγούς της Βόρειας Αμερικής, χαιρετίζουμε τους νέους μας Πολωνούς συνεργάτες της Skinpolex στην οικογένεια  της NAFA."