Άνετα η Καστοριά κέρδισε τη Φλώρινα – Μια ανάσα πριν τη Γ’ Εθνική

Posted by : Mr. Blog | 26 Μαΐ 2013 | Published in

Άνετα η Καστοριά κέρδισε τη Φλώρινα – Μια ανάσα πριν τη Γ’ Εθνική
Χωρίς ιδρώτα η Καστοριά κέρδισε στη Φλώρινα τον τοπικό ΠΑΣ με 0-2.  Νίκη και για τον Άρδασσα στην Δεσκάτη (0-4)και ο τίτλος κρίνεται την Κυριακή στην Άρδασσα. Νέο μπαράζ των δύο ομάδων θα προκύψει σε περίπτωση που η
Καστοριά χάσει τον αγώνα με δύο γκολ διαφορά.

Το αήττητό σερί της και στους αγώνες μπαράζ ανόδου διατήρησε η ομάδα της Καστοριάς μετά τη νέα νίκη που πέτυχε στη Φλώρινα επί του τοπικού ΠΑΣ με σκορ 0-2, παραμένοντας μόνη στην 1η θέση του 4ου ομίλου των μπαράζ.
Το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τα ‘’καναρίνια’’ και εκτός από τα δύο γκολ του Αλεξανδρίδη (1’ και 28’) και το δοκάρι του ίδιου παίκτη (17’), έχασαν πολλές ευκαιρίες κυρίως στο α’ ημίχρονο, ενώ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκε η εστία του Μουρζίδη.
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: Στόικος, Κωφίδης, Τάσκας, Δερμιτζάκης, Τσιρώνης, Γκατζόπουλος (72’ Γεωργόπουλος), Μπατμάς, Ράμα (46’ Κεσίδης), Γυφτόπουλος, Φουδούλης, Ρωμαίος (83’ Μήνος).
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μουρζίδης, Χρήστου, Μπαϊρακτάρης, Αναγνωστόπουλος, Τερεζίου (82’ Λίτσκας), Σαββίδης, Παπαδόπουλος, Παναγιωτίδης, Αλεξανδρίδης (90’ Τήλιος), Αντωνόπουλος, Μπορόζης (58’ Μιχιτσόπουλος).


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΑΣ Φλώρινα – Καστοριά                                             0-2
Καμβουνιακός Δεσκάτης – Μεγ. Αλεξ. Άρδασσας          0-4

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Καστοριά                            15         23-2
2. Μεγ. Αλεξ. Άρδασσας         12         12-5
3. ΠΑΣ Φλώρινα                       3        7-13
4. Καμβουνιακός Δεσκάτης        0        1-23
Ο τίτλος κρίνεται την Κυριακή στον Άρδασσα
Έτσι όλα πλέον θα κριθούν την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Άρδασσα, όπου η ομάδα της Καστοριάς βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο, καθώς έχει διαφορά ασφαλείας 3 βαθμών από τον αντίπαλό της, ενώ και σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ διαφορά, υπερτερεί σε ισοβαθμία και εξασφαλίζει το εισιτήριο της ανόδου.

Το σενάρια για να χαθεί η άνοδος για την Καστοριά, ή να οδηγηθούν εκ νέου οι δύο ομάδες σε νέο αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα
Ωστόσο, το σενάρια για να χάσει την άνοδο η Καστοριά, σύμφωνα με την προκήρυξη είναι ένα :
- Ήττα της Καστοριάς με διαφορά τερμάτων τρία γκολ (π.χ .3-0), ενώ σε περίπτωση ήττας της Καστοριάς διαφορά τερμάτων δύο γκολ (π.χ 2-0, 3-1, 4-2 κα.), προκύπτει ισοβαθμία και σύμφωνα με την προκήρυξη (αρθ.5 #Γ) και στον Κ.Α.Π.(αρθ.20#5,6&8), οι δύο ομάδες θα δώσουν νέο αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα.
 ΣΕΝΤΡΑ