Πανηγυρίζουν για το πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας αλλά η Καστοριά έχασε την αρχιτεκτονική. Καταστροφή για τον νομό όλο το σχέδιο

Posted by : Mr. Blog | 1 Απρ 2013 | Published in

Πραγματικά οι καταστάσεις είναι απίστευτες. Χθες οι πέντε βουλευτές ( άντε της Κοζάνης λογικά) που ψηφίζουν και στηρίζουν το σχέδιο ΑΘΗΝΑ εξέδωσαν ανακοίνωση πανηγυρισμού για την παραμονή ( ας το δούμε και επίσημα όλο αυτό) του πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας αν και όλοι καταλάβαμε πως παίχτηκε επικοινωνιακό παιχνίδι για να βγουν πάλι κάποιοι ήρωες από την Κοζάνη.

Το περίεργο είναι πως με αυτούς, πανηγυρίζει και η Μαρία Αντωνίου που με το σχέδιο »ΑΘΗΝΑ» που ψηφίζει και στηρίζει, η Καστοριά έχασε τμήματα ΤΕΙ, μειώθηκε δραματικά ο αριθμός φοιτητών-εισακτέων και χάθηκε οριστικά η αρχιτεκτονική με απόφαση και κτιριακή υποδομή 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το σχέδιο ΑΘΗΝΑ κατέστρεψε την τριτοβάθμια εκπαίδευση ειδικά στον ν. Καστοριάς και κομματικά η Ν.Δ η κ. Αντωνίου ο κ. Σαββόπουλος και κάνα δυο άλλοι προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την όλη κατάσταση

Οι πέντε βουλευτές : » Η θετική αυτή εξέλιξη για τον τόπο μας, πιστεύουμε παράλληλα, πως δημιουργεί ένα νέο, βιώσιμο, πιλοτικό μοντέλο λειτουργίας των Ιδρυμάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ».

Όλη η ανακοίνωση τους : ΕΔΩ

ΕΛΕΟΣ, με το συγκεκριμένο σχέδιο άλλαξαν πολλά ειδικά για τον νομό Καστοριάς, το λέμε ξανά, χάθηκαν τμήματα, μειώνεται δραματικά ο αριθμός των φοιτητών στον νομό και χάθηκε οριστικά η Αρχιτεκτονική.

Για όλα αυτά ειδικά οι τοπικοί νεοδημοκράτες θα πρέπει να απολογηθείτε, εδώ και τώρα.

Κανονικά θα έπρεπε, βουλευτής,ΝΟΔΕ,αντιπεριφερειάρχης,ΔΑΚΗΣ, αλλά και άλλοι να βγουν μπροστά επιτέλους και να αναλάβουν τις ευθύνες για την απίστευτη υποβάθμιση που έχει υποστεί ολόκληρος ο νομός.

Με δελτία τύπου, φωτογραφίες σε παρελάσεις,μεγαλόστομες δηλώσεις για παραιτήσεις και ανεπιθύμητους μην νομίζεται πως οι πολίτες του νομού θα παραπλανηθούν.

Σύντομα όλοι μας θα αντιληφθούμε την γύμνια, τα άδεια διαμερίσματα, τα άδεια κτίρια τις υποδομές φαντάσματα να καταρρέουν και όλα αυτά, και εξαιτία σας.
alpha