ΤΣΙΟΓΚΑΣ>ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ: Ο ΤΑΜΙΑΣ!

Posted by : Mr. Blog | 9 Απρ 2013 | Published in


Ενδιαφέροντα στοιχεία εξάγονται από τις συνεντεύξεις που έδωσαν στον Α.Παραρά ο Κώστας Κοντόπουλος και ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών Δημήτρης Τσιόγκας.Ο
Κοντόπουλος χαρακτήρισε  τη διαχείριση της κληρονομιάς «Πάρτυ»!

 Ενώ ο δωρητής(πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα Κοντόπουλου) είχε θέσει ως όρο να τοποθετηθούν «κλειστά» τα λεφτά (για μεγαλύτερα επιτόκια), η επιλογή του δήμου ήταν να...μπαινοβγαίνουν ποσά από τον λογαριασμό χωρίς καμία διαφάνεια και με αποτέλεσμα να χαθούν τεράστια ποσά για το δήμο αφού οι τράπεζες όταν οι καταθέσεις δεν είναι προθεσμιακές δίνουν πολύ μικρά επιτόκια.

«Τα χρήματα της κληρονομιάς εξαφανίστηκαν από τον δήμο περίπου από το 1997 έως το 2001, και μπήκαν μάλλον σε προσωπικούς λογαριασμούς. Κάποιοι έβγαλαν περίπου 450 εκατομμύρια σε δρχ. τότε. Ο δήμος έχει υποστεί τεράστια ζημιά, χάθηκαν χρήματα από τόκους που ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ και η ζημιά για τον δήμο ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ευρώ » σημείωσε ευθέως ο Κώστας Κοντόπουλος.

Σε σημερινή του συνέντευξη στον Α.Παραρά ο πρώην οικονομικός αντιδήμαρχος της επίμαχης περιόδου κ.Δημήτρης Τσιόγκας δήλωσε ότι δεν διαχειρίστηκε ποτέ το ποσό της κληρονομιάς Παπαλαζάρου και ότι αυτό μπορούσε να το κάνει μόνο ένας: Ο ΤΑΜΙΑΣ! 

Έχει πολύυ ζουμί η υπόθεση...Αναμένουμε...