Ποια η τύχη του κληροδοτήματος και ποια ήταν η αξία του τότε ( 1997) και σήμερα» ρωτούσε σε ανύποπτο χρόνο το 2010 ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωστής Α’ι’βαλιώτης μέσα από την βουλή τον υπουργό Οικονομικών

Posted by : Mr. Blog | 14 Απρ 2013 | Published in

Νέες αποκαλύψεις -Διαβάστε από τον alphafm.gr σημαντικά έγγραφα που δείχνουν πολλά…..


Ερωτήσεις και απαντήσεις στην βουλή για την κληρονομιά ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ. Δείτε στο αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ την περίφημη διαθήκη ( χειρόγραφη) τα ερωτήματα και τις απαντήσεις που δόθηκαν την στιγμή που το όλο θέμα »έβραζε» αλλά κάποιοι προσπαθούσαν να αποπροσανατολίσουν.

Ενδιαφέρον έχει να δείτε πως σε κάποιες απαντήσεις του δήμου για το ύψος του κληροδοτήματος π.χ αναφέρουν μόνο τα 380.000.000 δρχ. ότι περιήλθαν στον δήμο και όχι και τα άλλα 28.000.000 για τα οποία το πόρισμα του 2010 τους ρίχνει ευθύνη ότι δεν υα εμφάνισαν στο κληροδότημα.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ την εποχή εκείνη είχε μιλήσει για το θέμα και στην ραδιοφωνική εκπομπή του Αντ. Παραρά στον Alpha 94,7

Επίσης βλέπεται ξεκάθαρα πως οι δικοί μας οι βουλευτές χρόνια τώρα όχι μόνο δεν ασχολούνται οργανωμένα και εποικοδομητικά με τοπικά μεγάλα ζητήματα αλλά συνεχίζουν να αδιαφορούν….