ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ:Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ(φωτος-ρεπορτάζ)

Posted by : Mr. Blog | 29 Ιαν 2013 | Published in

ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ!!!
Ολοσχερής η καταστροφή της σκεπής του σπιτιού.

Στην κακή κατασκευή της μόνωσης της καμινάδας του τζακιού οφείλεται σύμφωνα με τα
λεγόμενα του ιδιοκτήτη η ολοσχερής καταστροφή της καμινάδας του σπιτιού του που

τυλίχθηκε στις φλόγες σήμερα το βράδυ στην Βασιλειάδα Καστοριάς.Εκτός της σκεπής μεγάλη καταστροφή επήλθε σε ότι υπήρχε στο εσωτερικό του σπιτιού, από τους τόνους νερού που αναγκαστικά έριξε η πυροσβεστική υπηρεσία για να σβήσει την φωτιά.

Ο άτυχος κάτοικος της βασιλειάδας (πατέρας δύο πολύ γνωστών και αγαπητών ιατρών της Καστοριάς) δεν έκρυψε την πικρία του και τη στεναχώρια του για το συμβάν. «Και του το είπαμε ότι πρέπει να προσέξει τη μόνωση στην καμινάδα»  ήταν η φράση που ανέφερε εξηγώντας ότι αναφερόταν στον γνωστό Αργίτη επαγγελματία που κατασκεύασε το ενεργειακό τζάκι της οικίας.«Όταν ζητούν και πληρώνονται αδρά είναι καλά, τώρα ποιος θα αποζημιώσει τους ανθρώπους για το κακό που τους βρήκε?» έλεγαν φίλοι και γείτονες της άτυχης οικογένειας.

Εκτός όμως τις καταγγελίες για κακοτεχνία από τον κατασκευαστή του τζακιού, εμφανής ήταν και η δυσφορία του κόσμου για την ανάλγητη φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης, που ανάγκασε τους πάντες στην ακριτική περιοχή μας να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά και ποικίλα επακόλουθα όπως περιβαλλοντική καταστροφή, παράνομη υλοτομία, μόλυνση του αέρα που αναπνέουμε, και επικίνδυνα ατυχήματα όπως το σημερινό..Φανταστείτε τι θα γινόταν αν η ώρα της ανάφλεξης ήταν μεταμεσονύκτια και έβρισκε τους ανθρώπους στον ύπνο.
Χαιρετίσματα στην εξουσία και μη χειρότερα ...

Υ/Γ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ!

ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΙΚΑ?