ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ενίσχυση με Νίκο Τσεμπερίδη ο Α.Σ. Νταηλάκης

Posted by : Mr. Blog | 12 Ιαν 2013 | Published in

Σε μια σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση που δυναμώνει το χώρο του κέντρου προχώρησε ο Α.Σ. Νταηλάκης, που έβαλε στη «μηχανή του» τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό, Νίκο Τσεμπερίδη, που έμεινε ελεύθερος από την Οινόη. –Δεν προχώρησε η περίπτωση του Ιντζίδη. –Τέλος ο Γιαννιός, ενώ επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων οι Φλίνδρης και Πιτούλης. –Την θητεία στον Ελληνικό Στρατό θα υπηρετήσει ο Ευσταθιάδης.
Φωτό: Ο Νίκος Τσεμπερίδης (αριστερά) με την φανέλα της Φλατσάτα Οινόης.

Κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα επικρατεί στις τάξεις του Νταηλάκη, που συνεχίζει τις προσθαφαιρέσεις στον υπάρχον ρόστερ σε γοργούς ρυθμούς. Οι «κυανόμαυροι» προς την κατεύθυνση αυτή και τις εισηγήσεις του προπονητή Ιωάννη Τσεμπερίδη έβαλαν στη φαρέτρα τους τον Νίκο Τσεμπερίδη, τον οποίο και «ζαχάρωναν» εδώ και πολύ καιρό.

Ο Τσεμπερίδης ήταν προσωπική επιλογή του τεχνικού τιμ και έρχεται για να δυναμώσει το χώρο του κέντρου, αφού πέρα ότι παίζει με ευχέρεια στον άξονα μπορεί να αξιοποιηθεί και στα άκρα, ενώ δίπλα του θα μάθουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν προωθηθεί από τις Ακαδημίες και έχουν έρθει φέτος στην ομάδα.

Ο 31χρονος παίκτης διαθέτει πλούσια εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Δ' Εθνικής, όπως και των τοπικών πρωταθλημάτων, αφού μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Φλατσάτα Οινόης (ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα), ενώ εν συνεχεία πήγε σε Μεσοποταμία, Παναργειακό και Κάστορα.

Ο Τσεμπερίδης ήταν λιτός στις δηλώσεις του και σε επικοινωνία που είχε το «GF» μαζί του αρκέστηκε να πει ότι: «Εύχομαι να πάω καλά στην ομάδα και να πετύχω τους στόχους που έχει θέσει. Έρχομαι για να βοηθήσω. Όλα τα άλλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Υγεία σε όλους».

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγωνιστεί με την έναρξη του πρωταθλήματος το Σάββατο (01/12)) κόντρα στην Πεντάβρυσο για τον Β' γύρο και να κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στους φιλάθλους των «κυανόμαυρων».

Το μόνο που απομένει είναι να εκδοθεί το δελτίο του από την Ένωση και η διοίκηση κάνει τα «αδύνατα δυνατά» μέχρι αύριο να έχει στα χέρια της το δελτίο και ο παίκτης να είναι μέσα στα 20 ονόματα που θα ανακοινώσει ο κ. Ιωάννης Τσεμπερίδης.

«Χάλασε» του Ιντζίδη

Από εκεί και πέρα, μετά την συμφωνία με τον Νίκο Τσεμπερίδη, έγιναν συζητήσεις και με τον Γιώργο Ιντζίδη. Ο 28χρονος επιθετικός είχε συνάντηση μέσα στις γιορτές με τον κ. Τσεμπερίδη και τον Πρόεδρο, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο που δεν έχει γίνει γνωστός η μεταγραφή «ναυάγησε».

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι ο έμπειρος στράικερ έχει να αγωνιστεί καιρό με κάποια ομάδα του νομού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι «κυανόμαυροι» ήθελαν πολύ να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπήρξαν και αποχωρήσεις από τον σύλλογο, καθώς ο νεαρός φοιτητής, Κώστας Γιαννιός έλυσε την συνεργασία του με τον Α.Σ. Νταηλάκη και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αποχωρήσουν κι' άλλοι παίκτες, αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν ως την ερχόμενη εβδομάδα.

Στα «χακί» ο Ευσταθιάδης

Αξίζει να αναφερθεί ότι το τεχνικό τιμ για κάμποσο καιρό πρέπει να μετράει πλην ένα ποδοσφαιριστή, καθώς ο ταλαντούχος επιθετικός του συλλόγου, Ευσταθιάδης θα υπηρετήσει την «μαμά πατρίδα».

Για αυτό ο έμπειρος κόουτς θα τον έχει στη διάθεση του για ακόμα δύο παιχνίδια καθώς 23 με 24 Ιανουαρίου παρουσιάζεται σε κέντρο και όλα πλέον είναι ανοικτά για ενίσχυση και στην επίθεση με την ομάδα να έχει απλώσει «δίχτυα» στην αγορά και πάντα με τις εισηγήσεις του πρωτομάστορα.

Αν βρεθεί κάτι το ενδιαφέρον και προσιτό για τα επόμενα παιχνίδια που μπορεί να βοηθήσει άμεσα το ιστορικό σωματείο τότε οι ιθύνοντες θα κινηθούν για να ενισχύσουν περισσότερο το υπάρχον ρόστερ.

Επάνοδος Πιτούλη και Φλίνδρη

Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι προπονήσεις του ιστορικού σωματείου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Πεντάβρυσο εντός έδρας με μοναδικό στόχο να ξεκινήσει με το... δεξί η ομάδα τις υποχρεώσεις για το νέο έτος.

Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι είδε να επιστρέφουν στις προπονήσεις οι Παύλος
Πιτούλης και Νίκος Φλίνδρης. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός αμυντικός είχε πρόβλημα το ζυγωματικό από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, ενώ ο δεύτερος είχε σπάσει την κλείδα του και έμεινε μακριά από τα γήπεδα κοντά στους 2 μήνες.

Και οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που αποθεραπεύτηκαν πλήρως διεκδικούν εκ νέου θέσεις βασικού, αφού από την αρχή της σεζόν ήταν μέσα στα πλάνα του τεχνικού τιμ.


*Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός, ότι η διοίκηση έχει διαθέσει όλα τα ημερολόγια που εκδόθηκαν για το νέο έτος. Περίπου 150 στον αριθμό τυπώθηκαν και ο κόσμος ανταποκρίθηκε και στήριξε την προσπάθεια αυτή, αφού είναι κοντά στην ομάδα σε όλα τα παιχνίδια που δίνει. Η διοίκηση τους ευχαριστεί και υπόσχεται καλύτερες ημέρες στο Νταηλάκη.


greekfootball.gr