Δύο εβδομάδες εκτός μάχης ο Βελλίδης!

Posted by : Mr. Blog | 6 Δεκ 2012 | Published in

Τρία παιχνίδια χάνει ο Καστοριανός πορτιέρο! 

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση του Άρη, με τον Λούκας Αλκαράθ να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής και ήδη να προετοιμάζει τον Σωκράτη Διούδη ως αντικαταστάτη του Μάρκου Βελλίδη, ο οποίος δεν προπονήθηκε καθόλου καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου περί θλάσης του

25χρονου τερματοφύλακα στους ραχιαίους, κι έτσι ο νεαρός πορτιέρο είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Τα «athlitikanea.gr» επικοινώνησαν με τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, ο οποίος τόνισε ότι «ο Βελλίδης θα επιστρέψει στη δράση μετά από δύο εβδομάδες». Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει όχι μόνο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά επίσης το πρώτο ματς κυπέλλου, στην έδρα της Καλλιθέας την προσεχή Τετάρτη, καθώς επίσης και αυτό με τη Σκόντα Ξάνθη στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, στις 16 Δεκεμβρίου. Ο Καστοριανός αναμένεται να έχει επιστρέψει για τον επαναληπτικό αγώνα με την athlitikanea.gr»