Αναστάτωση στο Άργος! (αναλυτικό ρεπορτάζ)

Posted by : Mr. Blog | 3 Δεκ 2012 | Published in


Ακόμα δεν μπορούν να ησυχάσουν στην ομάδα του Παναργειακού για την χαμένη ήττα απέναντι στον Μακεδονικό Κοζάνης. Οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου είναι «πυρ και μανία» με τις υποδείξεις του διαιτητή, Μαυρίδη, ενώ ο προπονητής, Βαγγέλης Σιώμος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για κατάφορη αδικία εις βάρος του Παναργειακού.
Το γκολ του Μαλούτα στο 44′ ήταν μια «μαχαιριά» για τον ανεβασμένο Παναργειακό, που μετά τις νίκες με Αλεξάνδρεια και Κάστορα ήθελε πάση θυσία και αυτό το «τρίποντο» για να κάνει βήμα προς τα ψηλά.Σε ένα γήπεδο βούρκο, που με τα λεγόμενα των γηπεδούχων δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει το παιχνίδι ο Παναργειακός έχει φριχτά παράπονα από τον διαιτητή κ. Μαυρίδη του συνδέσμου Πέλλας, ο οποίος εφεύρε ένα πέναλτι που θα συζητηθεί.Ήταν το 44′ όταν ο Σαββούδης από τα αριστερά κινήθηκε μέσα στην μικρή περιοχή με τον Βακόπουλο να του κλείνει τον δρόμο και να τον περιορίζει αισθητά.
Όμως όπως δείχνει το βίντεο ο αμυντικός των Αργειτών δεν τον σπρώχνει σε καμία περίπτωση, ο παίκτης της Κοζάνης πέφτει έξυπνα και κέρδιζει το πέναλτι με τα παράπονα των γηπεδούχων να είναι δικαιολογημένα.
Ωστόσο ο διαιτητής από την Πέλλα που ήταν κοντά στη φάση είχε άλλη άποψη και έδειξε αμέσως την εσχάτη των ποινών, σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τον πάγκο των «κοκκινόμαυρων».
Ο προπονητής και οι φίλαθλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν την απόφαση που πήρε ο ρέφερι της αναμέτρησης και τον αποδοκίμασαν έντονα με τη λήξη του α’ ημιχρόνου, ενώ δέχθηκε τα παράπονα της ομάδας και μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει.
Και δεν είναι μόνο το πέναλτι που έδωσε ή στην καλύτερη εκτέλεσε τους Αργείτες είναι γενικώς οι αποφάσεις του μέσα στις τέσσερις γραμμές, καθώς σύμφωνα με τον κ. Σιώμο αρνήθηκε να δώσει δύο καταφανέστατα πέναλτι, τα οποία και έγιναν μπροστά στα μάτια του.
Πάντως, ειδικότερα στο β’ ημίχρονο οι «ροσονέρι» στάθηκαν άτυχοι σε πολλές περιπτώσεις, καθώς ο Ζαχαρίας Ιωάννου σημάδεψε εις διπλούν τα δοκάρια του Μακεδονικού Κοζάνης, κάτι το οποίο δείχνει ότι ο σύλλογος έχει πρόβλημα στο γκολ και πρέπει την περίοδο του Ιανουαρίου να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που να έχει έφεση στο σκοράρισμα.


Σιώμος: «κατάφορη αδικία»
Ο προπονητής του Παναργειακού Άργους Ορεστικού, ο κ. Βαγγέλης Σιώμος μίλησε για κατάφορη αδικία εις βάρος της ομάδας του στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Αντέννες fm»:«Κάναμε μια πολύ καλή η αν όχι εξαιρετική εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα άδικο και αδικηθήκαμε κατάφορα από έναν διαιτητή που δεν έπαιξε το λεγόμενο «50-50».
Για να συνεχίσει και να τονίσει με στόμφο ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πάσα αλήθεια, καθώς βάση της εμφάνισης μας, μπορούσαμε να σκοράρουμε 2-3 τέρματα. Μας στέρησε αυτήν την νίκη ο διαιτητής. Κάναμε υπερπροσπάθεια και έμεινα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, οι οποίοι σε κάθε αγωνιστική γίνονται πιο καλύτερη και δένουν. Βγήκε τσαμπουκάς και τσαγανό. Το έχω ξαναπεί ότι είμαστε μια νεανική ομάδα, χωρίς εμπειρίες, όμως όταν κάνεις μια τέτοια προσπάθεια και στην στερεί ένας άνθρωπος, τότε νιώθεις ότι αδικείσαι και ότι ο εν λόγω κύριος παίζει με τον ιδρώτα σου».
Σε ερώτηση για το «χτυπητό» πρόβλημα που υπάρχει στο σκοράρισμα ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε: «Όπως είπα δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά είμαστε αρκετά άτυχοι. Δεν ξέρω, η μπάλα δεν μας κάνει το χατίρι να μπει μέσα. Υπάρχει απειρία από τους περισσότερους, ωστόσο είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι με την σκληρή δουλειά και την επιστροφή του Καλύβα τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και θα αρχίσουμε να σκοράρουμε».

greekfootball.gr