ΚΑΣΤΩΡ: Κερδίζει τις εντυπώσεις! (ρεπορτάζ – δηλώσεις)

Posted by : Mr. Blog | 3 Δεκ 2012 | Published in


Τα κολακευτικά και εγκωμιαστικά σχόλια των αντιπάλων του κερδίζει σε κάθε παιχνίδι ο Κάστορας, ο οποίος σε ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Ένωση Αποστόλου Παύλου (0-0) για την έβδομη αγωνιστική εξασφάλισε πολύτιμο πόντο και «αναρριχήθηκε» στην 6η θέση.
Σημαντικό βαθμό χαρακτήρισε ο προπονητής του Κάστορα, Πέτρος Τσούκλης, ο οποίος σε
δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης έμεινε ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του για την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην πρωτοπόρο Ένωση Αποστόλου Παύλου.
Ο νεαρός τεχνικός που ξεκίνησε φέτος καριέρα προπονητή, βοηθώντας όμως και μέσα στο τερέν για ακόμη μια χρονιά ως ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, έναν αγώνα που δεν γινόταν να παιχθεί σωστό ποδόσφαιρο λόγω της πολλών νερών, ενώ κάποιοι περίμεναν ότι το παιχνίδι δεν θα ξεκινήσει λόγω της καταρρακτώδους βροχής, ωστόσο ο διαιτητής κ. Κολύτας (ΣΔΠ Κέρκυρας) αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι.
Ένα παιχνίδι που πάντως δεν πρόσφερε καθόλου συγκινήσεις, μηδενικό θέαμα και πώς να προσφέρουν οι 22 ήρωες ποδοσφαιρικό θέαμα, αφού δεν γινόταν και περιορίσθηκαν σε μια απίστευτη κλοτσοπατινάδα στο χώρο του κέντρου με τον Κερκυραίο ρέφερι να βγάζει πολλάκις την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του.
Την κίτρινη κάρτα είδε και ο Φάνης Μήνος από τους «βυσσινί», ο οποίος συμπλήρωσε τις τέσσερις και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της προσεχής Κυριακής στην Ημαθία, όπου ο Κάστορας θα αγωνιστεί με την Αλεξάνδρεια, ενώ εν συνεχεία θα δώσει άλλο ένα εκτός ματς στην έδρα των Αεράτων στα Γρεβενά.
Η βαθμολογική συγκομιδή πάντως των «Καστόρων» είναι πολύ καλή και οι 9 βαθμοί που έχει συλλέξει είναι ικανοποιητικοί, ενώ έχει κλέψει και τις εντυπώσεις για το στρωτό ποδόσφαιρο που παίζει κάθε αγωνιστική αποσπώντας τα κολακευτικά και εγκωμιαστικά σχόλια των αντιπάλων και όχι μόνο.
Πέτρος Τσούκλης: «Στόχος η παραμονή και το καλό ποδόσφαιρο»
Όπως ήταν φυσικό ο κ. Τσούκλης ρωτήθηκε εξ’ αρχής για τον κακό αγωνιστικό χώρο, που δεν μπορούσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να αναπτυχθεί ο Κάστορας με ορθολογικό τρόπο είπε: «Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε να μην παίξουμε. Ο διαιτητής μπήκε μέσα με την μπάλα και μετά από διαβουλεύσεις αποφάσισε να βγούμε στο γήπεδο. Κανονικά δεν έπρεπε να γίνει καν το ματς. Σίγουρα δεν μπορούσαμε να αναπτυχθούμε και να κινηθούμε όπως θα θέλαμε. Ο Κάστορας δεν παίζει με βαθιές μπαλιές, βάζει κάτω τη μπάλα και παίζει στρωτά. Αυτό έχω ζητήσει και έτσι θα παίζουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Κάναμε ό, τι περνούσε από το χέρι μας να βάλουμε γκολ και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, αλλά όπως προείπα η άθλια κατάσταση του γηπέδου δεν μας το επέστρεψε».
Για το αν παραμένει ως στόχος ακόμα η παραμονή υπογράμμισε: «Είχαμε πει στην αρχή ότι θα προσπαθήσουμε για ο, τι καλύτερο μπορούμε. Στόχος παραμένει η γρήγορη παραμονή και στην συνέχεια να πλασαριστούμε στην πεντάδα. Θέλουμε του χρόνου να δηλώσουμε παρών στην Γ’ ερασιτεχνική. Στόχος παραμένει και το καλό ποδόσφαιρο. Το είπα και πιο πάνω θέλουμε οι νέοι παίκτες να πάρουνε εμπειρίες και να πρωταγωνιστούμε σε κάθε έδρα. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρω ότι η Ένωση ήταν από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε αγωνιστεί με τους ανθρώπους της να μας μοιράζουν συγχαρητήρια. Αυτό είναι μια επιβράβευση των προσπαθειών μας. Γιατί δουλεύουμε εντατικά στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στις τέσσερις γραμμές».
Για το τέλος της συνέντευξης ο 37χρονος τεχνικός ανέφερε: «Ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά κατά την γνώμη μου παιχνίδια που πρέπει πάση θυσία να προσθέσουμε έξι βαθμούς στην βαθμολογία μας. Αυτά με Αλεξάνδρεια και Αεράτα. Και τα δύο είναι εκτός έδρας, αλλά θεωρώ ότι με την σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να κλείσουμε με θετικό πρόσημο την χρονιά, κάνοντας συνάμα και βήμα παραμονής από νωρίς. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κανένας δεν θα μας χαριστεί. Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι πιστεύω ότι θα πετύχουμε πολλά».

greekfootball.gr