Αποτελέσματα διαγωνισμού Σχεδίου Μόδας 2012-2013 (φωτογραφίες)

Posted by : Mr. Blog | 15 Δεκ 2012 | Published in

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργάνωσε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2012-2013, με σκοπό να προσεγγίσει Νέους Σχεδιαστές στο προϊόν της Γούνας.

Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και τα θέματα των νέων σχεδιαστών που κατατέθηκαν ήταν πάρα πολλά και αξιόλογα.

Συγχαίρουμε τις σχολές και τους μαθητές για την προσπάθεια τους και θα θέλαμε να τους παροτρύνουμε να ασχοληθούν και στο μέλλον με το προϊόν της Γούνας.

Γνωστοποιούμε επίσης ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής, για συνεργασία με νέους σχεδιαστές.



Νικητές του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Σχεδίου 2012 είναι :
1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΓΟΥΝΙΝΟ ΕΝΔΥΜΑ :

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από το Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – (TMHMA ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ)


2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟ ΓΟΥΝΙΝΟ ΕΝΔΥΜΑ:

ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΕΒΙΤΑ από την PANSIK – Scuola di Moda


3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ:

Όλα τα σχέδια που κατατέθηκαν θα λάβουν μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδίου στο Μιλάνο κατά την διάρκεια της MI-FUR.

Tα σχέδια των νικητών της 1ης και 2ης κατηγορίας υλοποιήθηκαν από γουνοποιητικές επιχειρήσεις, σε συνεργασία με τους νικητές, με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και θα αναρτηθούν οι φωτογραφίες τους (οι οποίες επισυνάπτονται), τόσο στο site της (www.helfurfe.gr ) , όσο και στο site της I.F.T.F.(Παγκοσμια Ομοσπονδία Γούνας) (www.iftf.com) .

Κατά την διάρκεια της MI-FUR (Έκθεση Γούνας στο Μιλάνο), θα λάβουν μέρος στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2013, με τη συμμετοχή 33 χωρών. Στον ίδιο διαγωνισμό θα λάβουν μέρος και όλα τα σχέδια που κατατέθηκαν στην κατηγορία “Pimp my coat” (μεταποίηση).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους νικητές όλων των κατηγοριών, και ευελπιστούμε για την συμμετοχή των Σχολών – Μαθητών και σε επόμενους Διαγωνισμούς Σχεδίου που θα διοργανώσει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας .