ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του Πολιτικού Γραφείου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΙΑΣ» & της εφημερίδας του «ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ»...

Posted by : Mr. Blog | 30 Νοε 2012 | Published in


 Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. επί της ταβέρνας «Μάντζαρη» στην πλατεία Ομονοίας Καστοριάς, παρουσιάστηκε το Ανεξάρτητο Πολιτικό Γραφείο «ΟΡΕΣΤΙΑΣ» καθώς και η
εφημερίδα του, ονόματι «ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ» με κεντρικό ομιλητή τον μουσικολόγο Ιωάννη Μ. Τσακιρίδη. 

Η επιλογή της τοποθεσίας για την παρουσίαση είχε συμβολικό χαρακτήρα, καθώς η περιοχή του «Τσαρσιού» είναι μια παραμελημένη περιοχή της πόλης μας και χρίζει της μέριμνας και στήριξης της εν λόγω κίνησης. Ο κ. Τσακιρίδης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην καθυστέρηση πληρωμής των εργαζομένων του προγράμματος «Κοινωφελής Εργασίας» του Δήμου Καστοριάς, στην έννοια της «πολιτικής» σε σχέση με την νεανική πρωτοβουλία καθώς και στο ζήτημα της πολιτιστικής διαχείρισης.

 Επίσης, θερμή και ενθουσιώδης ήταν η παρουσία των φίλων και υποστηρικτών, οι οποίοι φιλοτιμήθηκαν να ενισχύσουν αυτή την κίνηση με την παρουσία τους καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης σχετικά με μείζονα ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος και προβληματισμού... Το γραφείο μας ευχαριστεί ιδιαίτερα την Ταβέρνα «Μάντζαρη» για την φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση καθώς και το Ανθοπωλείο «Φίκος» της Τούφας Ευαγγελίας για την μέριμνα της διακόσμησης της έδρας.