Παρεμβάσεις αναβάθμισης του γηπέδου Μεσοποταμίας

Posted by : Mr. Blog | 13 Νοε 2012 | Published in



Στην περίφραξη του γηπέδου Μεσοποταμίας, έτσι ώστε να διεξάγονται με ασφάλεια οι αγώνες της τοπικής «Αστραπής», αλλά και των υπολοίπων ομάδων που το χρησιμοποιούν, προχωρά η δημοτική Αρχή Καστοριάς, με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου, Χρήστου Παρχαρίδη. Το έργο έχει προϋπολογισμό 25.000 ευρώ, τα οποία διατέθηκαν από το πρόγραμμα Παραμεθορίων Περιοχών του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα.


Ο κ. Παρχαρίδης την περασμένη Παρασκευή πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στο γήπεδο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας και τον πρόεδρο της ομάδας.

«Η περίφραξη του γηπέδου κρίθηκε απαραίτητη, έτσι ώστε οι ομάδες που το χρησιμοποιούν να λειτουργούν απερίσπαστα. Ο χώρος ήταν αφύλακτος και αυτό δημιουργούσε προβλήματα», σημείωσε ο κ. Παρχαρίδης, ενώ, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας, Βασίλης Κεραμιδόπουλος, «το έργο ήταν αναγκαίο τόσο για την ομάδα όσο και για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που προπονούνται εκεί. Ευελπιστούμε, σε δεύτερη, φάση να γίνουν και χώροι υγιεινής, οι οποίοι δεν υπάρχουν για την εξυπηρέτηση του κοινού».

Το δήμο Καστοριάς, αλλά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ευχαρίστησε από την πλευρά του ο πρόεδρος της «Αστραπής» Μεσοποταμίας, Μαρκίδης Δημήτρης, καλώντας τους να προχωρήσουν και σε άλλες παρεμβάσεις, έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης αναβάθμιση του γηπέδου.



«Το γήπεδο και η ομάδα μας είναι το σύμβολο του χωριού. Εκφράζει όλους τους πολίτες, αφού όλοι έχουν περάσει από αυτή την ιστορική ομάδα. Σαφώς χαιρόμαστε που, παρά τις δυσκολίες, μπορούμε να συντηρήσουμε το γήπεδό μας»,τόνισε ο κ. Μαρκίδης.

Ταυτόχρονα, από πλευράς θα γίνουν και άλλες μικροπαρεμβάσεις που αποσκοπούν στη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου.
ΣΕΝΤΡΑ